Ja taman bio došao na forum pre nego što vam se pokvario router s namerom da napišem review o Macu koji sam kupio (15’’ MBP Retina sa Haswellom i Iris Pro) i da ga nahvalim kako je fantastičan laptop… i baš sam detaljno opisao neke stvari… kad ono, kliknem da pošaljem to što sam pisao, a ono neće… proverim ja da l’ moj router radi… radi… probam opet da pošaljem, a ono opet neće… probao sam i da pokuišam da se vratim na prethodnu stranu da bih prekopirao tekst koji sam bio napisao, al’ nije htelo… al’ napisaću ja opet :laugh:
Naši prijatelji iz CRI-a su dali prisput ruterima kolegama iz http://sox.rs ne bi li nešto podesili, a ovi su izgleda zaboravili na sobu u kojoj CRI drži servere svojih prijatelja. B)
Velika gužva na poslu, pa nisam stigao da se pozabavim ovim problemom ranije. Patchovao sam aplikaciju da radi sa PHP5.4, tako da sada rade i latinična slova bez problema. Ukoliko primetite još neki problem na aplikaciji, molim vas da mi javite.
Ukoliko primetite još neki problem na aplikaciji, molim vas da mi javite.
Prva stvar - hvala na odličnom poslu!
Da li postoji način da se malo uredi RSS feed. Na primer iz tvoje poruke š (sh) vidim ok, ali č (ch) vidim kao #269. Isto važi i za ćirilicu koja se vidi kao html (#XXXX;#XXXX; ..)?