Shoppindo
Posted: 10 March 2014 03:17 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  18
Joined  2013-11-05

Shoppindo

Category
Productivity

Base price
Free

Download size
8 MB

Link to the store free version: https://itunes.apple.com/us/app/shoppindo/id826657884?mt=8

Link to the store pro version: https://itunes.apple.com/us/app/shoppindo-pro/id825819629?mt=8

Shoppindo helps you memorize your shopping plan. This app is intuitive, it’s easy to use, developed for Android, iOS and Windows Phone platform.
Minimalistic design helps you manage your shopping itinerary saving you time and money. You can easily add or delete items to your list,
along with prices and measurement units. Favorite items can be marked for later usage and every list can be safely backed up on the server.
Best thing is: even if you forget an entire list, someone can share it with you via text message or email it to you.
Only thing you will ever need for a stress free grocery shopping is this free application on your smart phone or tablet and your wallet.

Features:
1. Create multiple shopping lists,
2. Add or edit items to your shopping list,
3. Save time by assigning favorite items,
4. Make and edit your own item categories and units,
5. Mark items as ‘done’ or ‘not done’,
6. Toggle list between ‘done’, ‘not done’ and ‘all’ items,
7. Calculate total value of purchased items,
8. Share lists by email or text message,
9. Add you custom categories and units that are used in app,
10. Backup and Restore database,
11. Transfer data to other device via personal server account.

About Us: http://hypercubesoft.com/shoppindo

In Hypercube we put our time, knowledge and effort to the test. Our dream is to find ideas, develop and deliver multiplatform mobile apps that stand out in quality and uniqueness of design. If you have any suggestions, complains or if you just feel like sharing your thoughts and ideas in the area of design and software development, please contact us.[/CENTER]

Post edited by: lazar89nis, at: 2014/03/10 15:20

Post edited by: lazar89nis, at: 2014/03/10 15:20

Profile

Posted: 11 March 2014 12:43 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  249
Joined  2006-10-13

a sta je ovde domaće? ja ovde očekujem pre svega aplikacije koje su namenjene korišćenju kod nas, tj u Srbiji. Šta će kome Walmart ccc. Ali app kao app izgleda bas dobro i čestitke autorima. Puno sreće u radu a sada izbacite to isto i za Srbiju. Poozz

Post edited by: obican70, at: 2014/03/11 00:45

Signature 

iMac9.1
MacBookAir mid 2010
iPodTouch 3rd gen.
iPhone 3GS 32 GB
iPhone 4s 16GB White
iPad 3 32GB WiFi +4G

Profile

Posted: 11 March 2014 02:44 AM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Joined  2013-11-05

aplikacija je tako napravljena da svako moze brzo da napravi svoju listu i da sve bude pregledno. da moze da uradi share ako zeli da neko zavrsi kupovinu umesto njega. Moze da generise listu favorite itema i onda da ih tako kasnije ubacuje.

Ta walmart lista je samo test lista u aplikaciji ako neko zeli da vidi kako izgleda. Nije lista koju ce neko da koristi 😊

Domaca je u smisli da je domaci autor(u ovom slucaju ja). Mozda sam omasio deo foruma i izvinjavam se ako jesam :(

Ideja je da se sada ovako nesto preporuci velikim marketima u Srbiji i da se napravi baza nasih proizvoda sa cenama. Ali to je sledeci korak u ovom projektu koji nisam siguran kako ce da se zavrsi 😊

Svakako hvala na komplimentu 😊

Post edited by: lazar89nis, at: 2014/03/11 02:44

Profile

Posted: 12 March 2014 09:25 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-13

Ma naravno da nisi omašio forum. Ovo je upravo mesto za promocije domaćih autora i ja misim da je to jako vazno i zbog vas koji ulažete trud, znanje i vreme ali isto i zbog nas koji nemamo znanje da pravimo tako sjajne stvari ali ih koristimo. Vama treba podrška (i socijalna ali i materijalna u vidu kupovine) a nama trebaju korisne aplikacije. Ovaj vaš app izgleda dobro i stvarno sve čestitke za to. Jedino što sam mislio jeste da je u pitanju aplikacija koja ima na stotine verzija na app store ali niko je nije napravio za naše tržište a mislim da bi to bilo jako korisno.

A može li da se ubaci i Bar code reader pa da ti izbaci cene i sl?

Signature 

iMac9.1
MacBookAir mid 2010
iPodTouch 3rd gen.
iPhone 3GS 32 GB
iPhone 4s 16GB White
iPad 3 32GB WiFi +4G

Profile

Posted: 12 March 2014 11:22 AM   [ # 4 ]
Newbie
Rank
Joined  2013-11-05

ako sam ja dobro upucen kak oradi to sa bar codom, mislim da ti i za to treba neka baza. Sto se tice srbije treba neka koja je azurna. za strana trzista i moze da se nadje ali za nase nije bas lako :( zato je kao bila ideja da probamo da stupimo u kontakt sa nekim vecim lancima trgovine pa da vidimo da li zele da udjemo u neki vid saradnje sa njima.

Sama implementacija tog citanja bar coda je vec razradjena stvar i moze da se ubaci bez vece muke samo ti treba dobra baza podataka 😊

Profile

Posted: 12 March 2014 05:15 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-13

stvarno i iskreno velike cestitke i punooo uspeha u daljem radu. Razmislite i o nekim aplikacijama za klince tipa matiša za osnovce, bukvari za prvake i sl.

Signature 

iMac9.1
MacBookAir mid 2010
iPodTouch 3rd gen.
iPhone 3GS 32 GB
iPhone 4s 16GB White
iPad 3 32GB WiFi +4G

Profile

Posted: 12 March 2014 05:50 PM   [ # 6 ]
Newbie
Rank
Joined  2013-11-05

imamo 2 osobe u timu koji razvijaju kompet igra za android za decu 😊 8 igra su u planu 😊 posle ce sve to da se portuje na ios i na win 😊

vec imamo instrumente za klince za android 😊

http://hypercubesoft.com/little_maestro

thx za ideju 😊

Profile

Posted: 15 March 2014 05:23 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-10-13

svaka čast, odlični ste

puno sreće i ... naravno para što da ne ))))

Signature 

iMac9.1
MacBookAir mid 2010
iPodTouch 3rd gen.
iPhone 3GS 32 GB
iPhone 4s 16GB White
iPad 3 32GB WiFi +4G

Profile

‹‹ Units convert      SaneDesk2 ››