Na prodaju odlično očuvan štampač iz naslova, sve radi perfektno, ništa čukano ili polomljeno, praktično izgleda kao nov (kada bi se obrisala prašina).
U štampaču je trenutno reciklirani toner koji može da radi još malo (softver pokazuje low level ink); ali još uvek su otisci odlični.
Uz štampač dajem i 2 prazna tonera za reciklažu pride (spakovani u kese i kutije); a naravno i USB kabl i kabl za napajanje, ali bez diska sa drajverima (mogu da se skinu sa interneta).
Štampač radi sa svim trenutno značajnim operativnim sistemima bez greške, kod mene radi pod Linux Mint 17 i OS X 10.9.4
Štampač prodajem samo i isključvo zato što supruga hoće multifunkcionalnu mašinu, što se mene tiče ovaj bi kod mene radio dok ne ispusti dušu, fenomenalan štampač sa izuzetno jeftinom štampom.
Uz ovaj štampač kupac na poklon dobija još jedan C/B laserski štampač, QMS PagePro 1200w, nadam se još uvek potpuno ispravan (pre godinu dana kada sam ga poslednji put uključo je radio tip-top); sa potpuno praznim tonerom (mislim da više ne može da se reciklira, ali treba proveriti). Uz štampač se ne dobija USB kabl i kabl za napajanje. Štampač ima jednu manu, polomljen mu je jedan deo plastike koji ima ulogu da drži u uspravnom položaju usmerivač za papir, ali ništa strašno, usmerivač može da stoji uspravno.
Kod mene, uz određene drajverske egzibicije, radio po Linux-om i OSX-om, regularno radi pod Win-om (za Win8 ne znam).
Takođe na poklon i Edimax USB2LAN/Wi-Fi adapter, radio sa QMS štampačem - od običnog se dobije LAN/Wi-Fi štampač. Jedina mana je što ima drajvere samo za Win.
Cena: 4500 rsd komplet
Ponude 064 598 14 33, Srđan
Post edited by: RingeRaja, at: 2014/08/12 10:53