Snow Leopard Retail DVD [kupujem]
Posted: 21 August 2014 02:26 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2014-08-21

Pozdrav svim članovima SMUG-a! Interesuje me da li neko poseduje originalan, Retail DVD od OS X Snow Leopard i za koliko bi ga prodao. Poželjno je da bude neko iz Beograda ili okoline pošto živim u Pančevu (ali ako nema takvih, mada sumnjam, nije problem). Znam da Apple više ne distribuira njihove sisteme na DVD-u pa sam dobio preporuku od Macola uredništva da pitam ovde… Hvala unapred!

Signature 

People that are crazy enough to think they can change the world are the ones who do… - Steve Jobs

Profile

Posted: 23 August 2014 10:53 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

a sto moras da kupis originalni…sto ne skines?

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 24 August 2014 08:45 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Joined  2014-08-21

Ako ti je poznat pojam ‘Vanilla software’ onda verovatno znaš na šta mislim 😉 Treba mi originalan DVD da ga butujem sa iBoot, a koliko znam, rasprava o hekintošu je ovde zabranjena pa bih voleo da to zaobiđemo ako može 😊

Signature 

People that are crazy enough to think they can change the world are the ones who do… - Steve Jobs

Profile

Posted: 25 August 2014 08:28 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Pogrešno si shvatio. Vanilla je termin koji se koristi za OS koji je identičan onome što je Apple izbacio, odnosno bez dodatnih bilo kakvih modifikacija. Uopšte ne mora da bude originalni DVD, već možeš da ga skineš sa neta kao .iso image i da uradiš restore na USB i onda tako podigneš sistem sa tog USBa, pa dalje nastaviš sa iBoot-om, multibeast-om i ostalim zezancijama…

Pozdrav.

Djole

PS: Ako ti nešto znač, ja sam u Krnjač kod poljoprivredne škole i imam retail image od 10.5.4 do 10.9…

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 26 August 2014 10:06 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

castor wrote:

PS: Ako ti nešto znač, ja sam u Krnjač kod poljoprivredne škole i imam retail image od 10.5.4 do 10.9…

Poslednji retail od Leoparda je 10.5.6. pa ako tebi treba ažuriranje, javi se. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 11 December 2014 10:24 PM   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Joined  2014-08-21

Pogrešno si shvatio. Vanilla je termin koji se koristi za OS koji je identičan onome što je Apple izbacio, odnosno bez dodatnih bilo kakvih modifikacija.

Da, razumem ja šta je vanilla software, ali Retail DVD bi mi dobro došao jer mi ne radi rezač. Nema veze, odlučo sam da kupim lepo MacBook, a ne da se bahćem sa ovom kršinom od PC-a.

Hvala vam ljudi u svakom slučaju, izvinite što ovako kasno odgovaram. Srećna vam predstojeća Nova Godina! 😊

Signature 

Profile