Moje potrebe su jako nestandardne tako da ne znam koliko je od pomoci. Ja imam ispod 10 minuta price mesecno i ispod 100 sms poruka. Do sada sam bio na mybel paketu (minimalno sve i 300mb mesecno) a sada sam uzeo ‘Prica’ koji nema net uopste. Ja ionako 99% svega radim preko wirelessa.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/tarife.1446.html
E sad, orgromna razlika izmedju telenora i mts-a, ukoliko nesto nisam pogresno shvatio, je da telenor kada se potrosi net protok samo odsece net potpuno? Da li je ovo stvarno tacno? Sa druge strane mts spusti protok na ultra spori 64/32 Kb/s protok ali nikad ne ubije net potpuno. Ovaj ultra spori protok nije za vise od provere maila i neki bas urgentni surf ali i ostale tarife (na primer Mix XL 1000mb) se brzo potrose pa padnu na spori protok.
Logika mi je bila, vec kad koristim wifi umesto protoka, a protok u bilo kojoj tarifi se lako postrosi, ajde bar da uzmem dzabe tarifu koja je ultra spora ali i dalje unlimited.
Ako nesto nisam pogresno shvatio onda je to bas ogromna razlika izmedju dva operatera.
Sto se cene telefona tice, jasno mi je da verovatno gradjani placaju moj telefon na rate da bi se mts bolje udao, ali 3000 din na 24 rate stvarno ispadne smesno.