Lepo. Slusam vas, sve obecava, daleko ste od neslusljivog. Cestitam.
Hvala, hvala. U principu je kod podkasta tako da ako je domaćinima interesantno i lepo, to mora da se prenese i na snimak, Alek i ja toliko pričamo pre i posle snimanja da bi bez problema mogli da od toga napravimo još jednu epizodu.
I sa raznim sagovornicima je pominjao kako je dobar teksaški roštilj, a sa Merlinom često priča o hrani, sve u svemu, čni mi se da ne drži košer, a i zanima se budizmom, pa mislim da su prakci OK tema. 😊
Kao što vidite, previše slušam podkaste.
Odslušao jutros pola nove epizode, dobra fora ovo sa zujanjem u sobi, ja zadovoljan.
Pomenuli ste i drugi domaći podkast koji vas je pretekao, likovi pišu za Svet kompjutera.
Još jedna molba za Ogija, sada su i Miki i Alex jednaki po glasnoći, ali je idalje ceo podkast jako tih. Slušam podkaste isključvo u prevozu, i danas kad sam išao na posao, jedno 5x sam vraćao po 15sek unazad i stiskao slušalice da čujem. Malo je iritirajuće. Inače, druge podkaste koje inače slušam nikad ne pojačavam do kraja koliko se jače čuju od vas.
I sa raznim sagovornicima je pominjao kako je dobar teksaški roštilj, a sa Merlinom često priča o hrani, sve u svemu, čni mi se da ne drži košer, a i zanima se budizmom, pa mislim da su prakci OK tema. 😊
Sad kad pominješ, i ja se nešto prisećam. OK, pitaćemo ga. B)
Kao što vidite, previše slušam podkaste.
Ništa nije previše, kada se jednom navučeš, samo tražiš nešto novo. B)
Odslušao jutros pola nove epizode, dobra fora ovo sa zujanjem u sobi, ja zadovoljan.
Jeste dobra. B) Tada nije bila dobra, negde u ovo doba godine 1984. B)
Pomenuli ste i drugi domaći podkast koji vas je pretekao, likovi pišu za Svet kompjutera.
Jesmo, red je, nisam čuo za momke, ali ispratismo se međusobno na Tviteru kada sam ih otkrio posle prve epizode, možda nisu slušali novu epizodu, još nema reakcije na followup.
Čestitam na inicijativi, i želim vam svaki uspeh i dugo trajanje!
Hvala puno.
Inicijalna sugestija, bez slušanja - vezano za sajt i samu epizodu u podcast playery - izbacite opšte linkove i beleške i ostavite ih na sajtu, a za pojedinačne epizode ostavite samo one show notes koje se odnose na sadržaj konkretno tih epizoda.
Sačekao sam sa odgovorm da bih video kako Simplecast radi kada ima više od jedne epizode. Kao što vidiš, samo se kod poslednje, najnovije, vide cele beleške (show notes); a kod starijih samo kratak opis. E sad, jedino što ostaje isto je da snimamo tamo gde snimamo, menja se datum, autor logotipa i uvodne muzike, dok i artwork epizode menjamo. Sve ostalo je u vezi sa tom epizodom, a CMS tamo nam ne dozvoljava baš mnogo slobode.