Zaboravili smo da obeležimo godišnjicu, 31.12.2015. smo objavili 27. epizodu i tako ispunili plan dvonedeljnog objavljivanja iako ritam baš i nine bio takav. Elem, epizoda koja je uglavnom retrospektiva protekle godine u Apple i Infinitum svetu je snimljena tako što je Miki bio u Švajcarskoj i imao pomoć petoro dece, a Alek u Beogradu i pomogla su mu njegova dva sina:
evo tek jutros sam odslusao 27. epizodu. pa vidim da se interesujete ko je slusao iz Mijanmara (tj. Burme). Priznajem, ja sam slusao nekoliko epizoda tamo dok sam bio. Takodje i iz Egipta.
Dobro se cujete i tamo uprkos daljini 😉 dobar glas daleko se cuje!
jos jedan update - jel imate u statistici za januar 2015. i par slusanja iz Irana?
nisam siguran, ne secam se da li sam pristupao preko Thor browsera ili ne, jer su tamo neki sajtovi blokirani.
Ima ukupno dva slušanja iz Irana, Simplecast nam daje samo ukupnu statistiku tako da ne znam da li je bilo u januaru. Nego, ima i dva slušanja iz Vijetnama, pretpostavljam da si i to ti?
Nastavak sage o sukobu između Applea i FBI-a, naš osvrt na novi namet koji najviše pogađa IT firme, prvi ransomware za Maca, i malo o MSSQL Serveru na Linuxu. To je deo sadržaja naše nove epizode.