danda wrote:
E nisam hteo prvi da se javim, posto sam zasegnut, a bilo me je i sramota zbog njega, sto smo na istom forumu. A ako se Goksi vec dogovorio i njega je zajebao. Inace na ovom forumu vlada dzentlamenski dogovor da onaj ko se prvi javi i dogovori sa covekom, taj kupuje, i ne rade se ovakve diverzije. Setimo se samo jednog clana koji je podigao cenu uredjaja kad su se javili njih nekoliko da uzmu po navedenoj ceni. I koliko se secam niko nije pristao na takvo bezobrazno ponasanje, pa je ovaj vratio staru cenu, samo sto ovaj put niko nije hteo da uzme, i nemam pojma kako se zavrsilo ali smo imali priliku da vidimo kako nedostatak karaktera odbija ljude u bukvalnom smislu.
Pošto si se javio, ali nisi prvi, da i tebi odgovorim, da se ne osećaš izostavljenim.
Obzirom da si ti bio prva, ja druga, a goksi75 (koji se pojavio ko zna odakle) treća osoba koja se javila na ovaj oglas. Ja sam očekivao da je to procedura kojom će se onaj koji je postavio oglas voditi. Nisam niti očekivao, niti tražio da prodavac nekoga preskoč. Da si ti kupio računar, meni bi bilo sasvim svejedno, kao što mi je potpno svejedno da li ga je sada goksi75 kupio ili nije.
Nisam preprodavac kao 85% njih koji rovare ovde po oglasima i objasnio sam za šta mi je ta mašina bila potrebna, tj. ne meni, već drugoj osobi. Ali, hej! Zašto bi slušali razum, logiku i čnjenice?
Hajde da napljujemo tipa koji je hteo da plati 30 EUR više za računar jer je i onako barem 50 EUR ispod cene.
U ostalom, ja ne mogu da se takmičm sa vama. Za razliku od vas koji skenirate ove oglase bolje nego CIA, ja imam obaveze u životu. Jad i beda…
Veliki pozdrav danda! Sve najbolje!