 MUSIC
Posted: 09 July 2015 09:36 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

У току је промотивни период (3 месеца ):

https://www.apple.com/music/

За сада су ми утисци позитивни мада ми је ова нова ‘Music’ апликација компликована за мој укус 😉

Треба да имате 10 долара на рачуну (ја сам имао преко 10 долара (Gift Card) да би активирали бесплатно до краја септембра а после тога ће почети да наплаћују 10 долара месечно (постоји опција да се одмах прекине аутоматско наплаћивање после истека бесплатног периода ).

Е сад, оно што мене занима, желео бих да активирам на још неколико других налога па ме занима постоји ли начин да другима активирам овај бесплатни период али да новац (10 долара ) не остане заробљен на тим налозима то јест да ли на пример може да се пошаље (Send Gift) на неки други налог па да се активира овај бесплатни период и да се исто тако врати овај новац?

Post edited by: Darko Selaković, at: 2015/07/09 22:49

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 17 July 2015 09:47 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Hmm ja kolko sam probao..sa hrvatskim nalogom ne može . sa US može ali mi traži karticu (naravno naše ne prolaze kao kod hrvatskog). Ne znam šta od domaćih kartica/q vouchera i ostalog prolazi ? Šta radiš sa gift cardom kad ti zatraži podatke od platne kartice pri startovanju Musica ?

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile

Posted: 25 July 2015 04:40 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Ripper wrote:

...Šta radiš sa gift cardom kad ti zatraži podatke od platne kartice pri startovanju Musica?...

Е видиш, мени је тај део прошао без проблема (ја сам активирао MUSIC први дан са налога на коме имам новца само преко Gift Card) а касније када је другар пробао на свом налогу тражио му је платну картицу што онда једино може да значи да су увели активацију само са платне картице  :(

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile