na spisak ljudi u ovom threadu, dodajem moje kupce koji ce biti numerisani brojevima od 1-XX, pa bih predlozio da dodamo i spisak ljudi iz threada sa brojevima XX-YYY,a dogovoricemo se da izvucemo random broj 1-YYY. 2 nagrade za sad iPod touch 6gen gold, iPod nano 7gen i smislicu jos jednu utesnu nagradu…
oko izvlacenja ocekujem predloge posto bi bilo dobro da je nekako transparentno i uzivo da bude zanimljivije 😊
Evo videh ovaj zanimljiv oglas pa reko’ da se javim
Razlog…. razlog je da opet vratim poverenje u apple uredjaje
Do sada stvarno nisam imao srece sa njima iako svi pricaju da su najbolji(sto stvarno i jesu) meni se nista lepo sa njima nije desilo, nadam se da bi me taj Ipod razuverio
Pa da pocnem :(
Nekada davno nabavim ja ipod classic 20 Gb, kupim polovan naravno i posle kraceg koriscenja saznam da je pun nekih bad sector-a (hard disc) i posto nigde nisam mogao da nadjem zamenu prodam ga u delove
Tu ne klonem duhom i kupim iphone 3gs koji me je odlicno sluzio par meseci i onda samo stane i opet prodaja u delove
Na kraju kupim iphone 4s koji sm takodje koristio par meseci i na njemu mi crkne ploca koja je preskupa i njega sada prodajem u delove
:( :(
pomagaj prijatelju da ne izgubim veu
Sve najbolje, nadam se da nisam previse udavio sa pricom
😊
Izvlacenje nije bilo u 00.01 15.12. prati ovde i saznaces.
U toku dana neka me neko od admina kontaktira, moze Mario, dacu spisak mojih kupaca numerisanjih sa brojevima 1-36, i sa ljudima koji su ovde bili na threadu, tako numerisani od 1- XX, izvuci cemo 3 broja koji ce dobiti nagrade.