Ima li nešto za nas Nišlije? :D
Ja sam na neki načn rastao sa Photshopom :D Dobro, ne koristim ga baš od malena i od nekih najranijih vrzija, al’ sećam se da sam ga koristio još Windows 98 dok je aktuelan bio :D
Tako da većinu stvari vezanih za Photoshop znam odlično (osim možda opcije vezane za 3D modele koje su novije verzije dobile… to nisam izučavao mnogo… nije da ne znam da radim sa 3D modelima, ali ne znam onoliko dobro koliko znam ‘tradicionalan’ grafički dizajn i retuširanje fotografija… lakše mi je da napravim 3D efekte kao normalne 2D slojeve sa efektima koji izgledaju kao 3D).
Dobro poznajem i Sketch (u prethodnih par godina sam grafički dizajn češće radio u Sketch nego u Photoshop jer su mi neke opcije koje Sketch ima bile mnogo praktičnije… mada je sad i ovaj najnoviji Photoshop CC 2015.1 dobio one najbitnije opcije zbog kojih sam koristio Sketch… poput alata za pravljenje Artboardova, nove Export As opcije koja dosta lič na ono što Sketch ima za Export, a tu je i mogućnost da se na jedan ‘layer’ doda više stilova u slojevima bez dupliranja ‘layera’, to jest sad i u Photoshop u ‘Layer styles’ ima + da se doda, na primer, više od jednog ‘gradient overlay’ efekta na isti sloj).
Imam i Intuos Pro Medium grafičku tablu 😊