Nemam pojma da li taj 10A435 postoji, ali bih rekao da je patka u pitanju (uvek sam se pitao kako ljudima nije dosadno da izmišljaju i tako gube vreme i šta zapravo imaju od toga). Sigurno je da nije dostupan developerima, kao što se pominje na jednoj od stranica gore. Najnovija verzija na ADC-u je i dalje 10A432 za klijent u 10A433 za server. Uostalom, petak je blizu, čemu toliko nestrpljanje 😊
Mene mnogo više zanima bag koji sam redovno prijavio, ali koji još nije otklonjen, a trebao bi ako već misle da ljudi više koriste Services meni i preprave CM plaginove na Services arhitekturu. Da bi se lokalizovale meni komande u Services meniju, treba u lokalizovanu verziju resursa staviti fajl ‘ServicesMenu.strings’ i u njemu definisati ključeve i njihove lokalne varijante. E sada, ako je ‘ServicesMenu.strings’ u folderu ‘English.lproj’, sve to lepo radi, ali ako se nalazi u folderu ‘en.lproj’ (što inače Epl već godinama sugeriše, da se koriste ISO oznake za lokalizovane foldere, mada šabloni u Xcode još uvek prave ‘English. lproj’, ‘French.lproj’, itd umesto ‘en.lproj’, ‘fr.lproj’ itd…); onda lokalizacija menija ne radi :-(