SERBIAN wrote:
http://www.pcworld.com/article/170783/snow_leopard_is_a_pale_imitation_of_windows_7.html
Neću da pljujem čoveka, ali samo ova dva citata fovore o tome koliko ovaj zna o čamu priča:
Expanded PDF Preview: So while I’m glad to see Apple finally getting on the ball with its PDF handling (I hear the updated viewer lets you basically do away with the piggish Adobe Reader for most common tasks); I’m still utterly stunned by the fact that this is even an issue.
‘Alo prika, dobro došao u 1988 (doduše tada još kao NeXTStep) i DisplayPostscript (Kasnije DisplayPDF i Quartz); pa da vidiš šta je ‘handling’ PDF-ova.
QuickTime Pro: Can you believe the Apple folks used to charge for this thing? I guess they saw the writing on the wall, what with Microsoft releasing yet another excellent iteration of its free Movie Maker application. Way to play that reactionary card, Apple!
‘Alo ponovo, dobro došao u 1991. Još samo kada bi neko mogao ovoj gomili nesretnika da objasni da QT NIJE samo plejer, već mnogo više od toga (da ne ulazim u detalje, može Toša).
Tip očgledno nema pojma o čemu piše. I to je ono što mi nikada neće biti jasno. Pa još na sajtu ‘respektabilnog’ glasila… Meni niklada, ali nikada ne bi palo na pamet da sada sednem za Win 7, izigram se pola sata i počnem da baljezgam o stvarima koje čak nemaju veze se nekim mojim subjektivnim mišljenjem (ne)dopadanja, (ne)funkcionalnosti itd, nego sa internom strukturom OS-a, o kojoj veze nemam.
Edit: greške u kucanju.
Post edited by: milke, at: 2009/08/27 11:11