Fax app for Mac
Posted: 05 February 2016 11:22 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  8
Joined  2011-03-30

Pozdrav,

zbog poslovnih razloga aktivirao sam Telenor Biznis Fax uslugu. Ova usluga se sastoji dobijanja novog ‘virtuelnog’ broja telefona koji se pridodaje uz postojeci broj telefona. Prijem faxova se vrsi preko Telenor portala i to tako sto se faxovi konvertuju u PDF format i budu attachovani kao prilozi uz e-mail.

Ono shto je problem je slanje istih. Telenor shturo na sajtu ‘objashnjava’ sledece:

‘Moguće je čak i slanje faksa preko kartice za koju je aktivirana usluga. Međutim, za ovo je potrebno povezati mobilni telefon u kome se nalazi kartica (preko kabla, bluetooth ili infracrvenog porta) sa laptop računarom na kome je instaliran odgovarajući program za slanje faksa.’

Interesuje me da vase iskustvo u pogledu ‘odgovarajuceg programa za slanje faxa’. Da li je imao neko iskustvo sa nekim od programa za Mac za slanje faxa?

Hvala unapred,

Aleksa

Profile

Posted: 06 February 2016 06:45 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Ne znam da li noviji sistemi imaju tu opciju, ali ti za slanje faksa nije bio potreban program, postojao je sistemski drajver za slanje raksa, tj. sve što je moglo da se odštampa je moglo i da se faksuje.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

‹‹ Viber problem      Mail problematika ››