Ako je Apple TV jailbrekovan a kazes da jeste trebalo bi da imas INFUSE. Ako je tako onda u okviru njega samo definisi kojim folderima zelis da pristupas preko mreze i to je sve sto je potrebno da uradis da bi gledao filmove.
Ja sam na primer tako sherovao moj TimeCapsule pa ne mora komp da bude ukljucen dok gledam film. Nedostatak je sto moras onda film da prekopiras na TimeCapsule… ali ako ti to smeta ili nemas TimeCapsule onda sherujes folder sa kompjutera (moze bilo koji kompjuter ne mora Mac) i onda gledas film iz tog foldera… tu je onda nedostatak sto naravno mora komp da bude ukljucen 😊
Sto se tice titlova oni rade automatski… ne moras nista da podesavas. Cak imas i opciju da skines titl direktno iz infuse-a. Mnogo mocna stvar 😊
Netflix radi kao zmaj, ali mora da se Apple TV upgrejduje na najnoviji OS koji ide za njega… sto nije tesko uraditi ima smernica za to po raznima sajtovima. Prednost update-a je sto ce YouTube aplikacija ponovo da radi. Samo budi obazriv… update nije isto sto i jailbreak. Ja sam update uradio u okviru jailbreak-a na najnoviju verziju. Ali kao sto rekoh ima dosta sajtova na kojima imas smernice kako da to uradis.
U okviru Netflixa subtitlovi rade odlicno ali nema naseg jezika i ne verujem da ce ga skoro biti..