Na prodaju iPhone 5 16GB Simfree.
Na telefonu je sve ispravno, kamere, bluetooth, wifi, ne gubi mrežu ili WiFi, instaliran poslednji iOS 10.0.2 i sve radi bez problema i iznenađujuće dobro. Ekran je nov i odličnog je kvaliteta. Nesavršenosti na kućištu nisu toliko vidljive golim okom.
Telefon ima dve mane. Prva je da se na kameri pojavljuje mala ljubičasta greška (videti fotografiju). Dajem još jednu kameru, ali na žalost ona ima sličnu grešku, doduše više u sredini. Druga je, koliko sam razumeo, problem sa U2 čpom, tj. makar su mi tako rekli. To znač da telefon sam od sebe prazni od 1% po satu kada je u airplane modu, do 2-2,5% u normalnom modu, kada je povezan na mrežu, wifi i kada su uključene notifikacije. Takođe zajedno sa ovim problemom ide i to da kada se telefon isprazni, nije dobro pokušavati upaliti ga, niti ga dugo ostaviti u tom stanju, već je potrebno relativno brzo ga staviti da se puni. ÄŒak i kada se desi da se previše ostavi prazan i ne može da se upali, to se u servisu rešava za 10 minuta ili jednostavno povezivanjem druge baterije.
U pitanju je moj bivši telefon i nisam imao problema da ga tako koristim, samo što je preporučljivo preko dana ga malo dopuniti, mada može da izdrži baterija ceo dan ukoliko se malo pripazi. Nisam ga koristio dugo vremena, ekran se bio pokvario i sad sam konačno našao vremena da ga sredim.
Uz telefon dobijata sledeće (videti fotografije): telefon, kožnu futrolu, kvalitetan kabl (bez priključka za struju, dakle samo USB kabl); dodatnu bateriju, još jednu kameru i nosač kojim se telefon postavlja na stativ ili se na sto postavlja pod 45 stepeni.
Fotografije: https://www.dropbox.com/sh/hikqq1nfzz6ojwx/AABBLxRTXpCRA2491hquVr3Oa?dl=0
Cena: 90€ fiksno
0637755355 - Bane - sve što treba da znate o telefonu piše u ovom oglasu, bez suvišnih pitanja, molim.
Post edited by: BaneR, at: 2016/10/18 21:43
Post edited by: BaneR, at: 2016/10/22 18:39