iPhone 5s
Posted: 04 December 2016 07:05 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  13
Joined  2016-02-10

Imam iPhone 5s vec 6 meseci i ne zelim da ga vise koristim, i gledam da ga prodam.

Kada sam ga kupio novog prilikom aktivacije se kreira iCloud, pa me interesuje da li ja mogu pre nego sto prodam kupcu telefon, samo da se odjavim - sign out

nemam nikakve slike niti snimke, a posto su mi brojevi na telefonu, a imam 10 kontakta, to cu prebrisati.

Ja hocu da znam da li moram da brisem iCloud ili mogu jednostavno da se odjavim, pa kada kupac ukljuci svoje telefon, da napravi nov na svom telefonu?

Takodje mi je post paid broj na Telenoru, i koliko sam procitao mogu da raskinem ugovor, posto sam uzeo broj i paket bez ugovorne obaveze na 3 meseca i prosto nikog niti kontaktiram niti mi treba, pa placam dzabe 650din mesecno

Eto, uhvapred hvala svima na pomoci :silly:

Profile

Posted: 04 December 2016 09:03 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Može samo sign out. I uradiš posle toga reset all content and settings. I to je to 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 04 December 2016 09:07 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  13
Joined  2016-02-10

hvala vam, telefon je bukvalno nov, znaci nije kao da je prvi put izvadjen iz kutije, ali nema tacku na sebi i bukvalno mi stoji 6 meseci na polici, dal sam obavio par poziva samo, i primio svega 10 poruka

da probam za 250e da ga prodam, jer je u garanciji do marta 2017-te!? :laugh:

Profile