< 1 2 3 > 
2 of 3
Apple Vs. Dell
Posted: 30 November 2006 04:43 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

milke wrote:

SERBIAN wrote:

... Ne znam jel dobro srocheno?...hehehehehehehehehe

Teško će to tamo da prođe. Ne znam samo zašto se nerviraš. Ja komentare uopšte i ne čtam. A ni te vesti ne pratim nešto naročto.

U pravu si za nerviranje…I zena mi isto kaze, ali jednostavno ne mogu da se iskontrolishem kad naletim na elementarnu ljudsku glupost i bezobrazluk…Nisu u pitanju kompjuteri, vec princip…Recimo moja noga vishe nece da krochi u Takwood i u par Beogradskih restorana…U Takwoodu /tzv cineplex-u/ jedno govedo bez mozga koje je radilo /poshto vishe ne radi/ na prodaji karata bilo je vrlo grubo, bahato i bezobrazno prema mojoj supruzi i kada me je naravno obavestila o tome, otisho sam tamo i napravio dzumbus…Prvo sam naravno trazio ‘shefa sale’ i kad su mi doveli nekog baju svashta sam mu rekao na sred bioskopa pred gomilom ljudi koji su chekali predstavu…Onaj kreten sa blagajne je naravno dobio otkaz…Shteta shto nije bio tu da ga neshto pitam…

Ajd kad sam tu da pomenem i Telekom…Odem ja lepo da kupim post paid broj za moju majku…Udjem, dobar dan, dobar dan, izvolte sedite itd…Kazem ja hteo bih broj, pita on jel imate vec neki..Kazem ja imam jedan na moje ime…E onda, kaze on, zao nam je gospodine ali ne mozete da kupite josh jedan????

Ja kazem - Molim???

Tek ce on - znate politika kuce /??????/ je da na jedno ime moze da bude registrovan samo jedan broj????

Ejjj!!...Dal ste chuli nekad ovakvu glupost???....Ja se naravno iznerviram i kazem - dobro odo ja sad napolje da dovedem 20 ljudi sa ulice, da im dam po 50 evra da mi uchine da na njihovo ime kupim 20 brojeva.

Ovaj na shalteru, sad vec vidno zbunjen, pochne da zamuckuje, te politika kuce, te nije on kriv…Trazim opet shefa sale, ovaj kaze on nije tu…Ja onda kazem - ok sutra cu da dojem sa moja 4 advokata da vi lepo njima objasnite zashto necete da mi prodate broj…E tu se ovaj oladio a ja vidim nije dechko nishta kriv, pa ustanem i odem…

I shta sad??...Jel treba te budalashtine da se trpe?...Naravno da ne /bar ja necu/...Ovih dana cu lepo da otkazem sve post paid brojeve kod telekoma /3 komada/ i da odem u Telenor a takodje cu i da lobiram kod svih ljudi koje poznajem i da se nadam da ce da prsnu ko dinje jednog dana i svi da zavrshe u zatvoru ili na ulici…

Pa bre dosta vishe sa tim budalashtinama, jel nam malo bilo zadnjih 60 godina??

I koji me djavo ter’o da uopshte odem na tehnopolis stranu…Vidi sad kolko sam gluposti napisao…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 30 November 2006 10:52 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-05-16

Inače, objavljen ti je komentar 😊

Profile

Posted: 30 November 2006 10:58 AM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

SERBIAN wrote:

.Onaj kreten sa blagajne je naravno dobio otkaz.

Baš mi je drago da ovo čujem. Ozbiljno kažem, drago mi je jer je koren svih problema u ovoj zemlji to što se stvorila atmosfera da sve može da prođe. Vređaj, laži, kradi, ubij,... sve može da prođe, tako da sam očekivao da ćeš reći kako ga je šef branio ili barem slegao ramenima. Ako je ovaj zaista dobio otkaz onda mi je baš drago, i ne, nije mi ga žao. Ako je njemu teško da radi posao u svakom trenutku ima 20 ljudi koji će to da rade umesto njega.

Upravo juče sam na nekom forumu čtao post devojke koja je bila u Tuck-u, gledala reklame 25min i na kraju poludela, izašla i uzela pare nazad! xexexe :] Carica, još je i povukla čtav red za sobom :]

Ajd kad sam tu da pomenem i Telekom…

Jaoooo ne Telekom!!! Šta sam prošao kod njih kada sam uvodio adsl (jer oni drže monopol za moj deo grada) i dan danas se budim u znoju. Mali deo možeš da vidiš na [es] tema ips:adsl. U stvari, nemoj ni da čtaš! Još jednom, raduje me što neko reaguje tako kao ti (otkazivanje usluge) problem je na žalost što 90% ljudi je u fazonu: ćuti&trpi.

thumbs up 4 SERBIAN

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 30 November 2006 01:31 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

DS_Store wrote:

Ozbiljno kažem, drago mi je jer je koren svih problema u ovoj zemlji to što se stvorila atmosfera da sve može da prođe. Vređaj, laži, kradi, ubij,... sve može da prođe.

E to je to!...E pa ne moze vishe!...

Još jednom, raduje me što neko reaguje tako kao ti (otkazivanje usluge) problem je na žalost što 90% ljudi je u fazonu: ćuti&trpi.

Tachno tako…Cuti & Trpi je chuvena formula koja se zapatila ovde kao neki chir…Pa ne moze bre vishe da se izdrzi…Josh kad krene da te zeza neka nepismena stoka, to stvarno prelazi sve granice…

Nisam ja neki matori baxuz shto ide okolo i zvoca…Ali neke stvari jednostavno ne mogu da se trpe…Treba bre lepo ustanoviti principe, povuci granicu pa shta bude…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

Profile

Posted: 30 November 2006 09:43 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

Na koji naslov si poslao komentar?
Hteo sam da ga pogledam ali nije ga bilo jutros?

Profile

Posted: 30 November 2006 09:47 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

ima ga, ja sam malocas video, a i sam sam nesto svrljnuo.

nego, videh naslov ove diskusije pa se setih da vas pitam: jel neko primetio OS X na Dell monitoru u seriji na RTS-u radnim danima u 23:00 (Mesto zlocina)?

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 30 November 2006 10:11 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

Tamo je. Sorry, ali jutros kad sam pogledao nije bilo. Mada nije ni cudno jer tamo malo kasnije postave.
😊

Profile

Posted: 01 December 2006 04:13 AM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Ghadafi wrote:

nego, videh naslov ove diskusije pa se setih da vas pitam: jel neko primetio OS X na Dell monitoru u seriji na RTS-u radnim danima u 23:00 (Mesto zlocina)?

Ja gledam maltene svako veche tu seriju al nisam obracao paznju…Bash cu da vidim sledeci put..😊

Signature 

Profile

Posted: 01 December 2006 07:52 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

pa ne prikazu bas ceo ekran, ne vidi se sta je, ali ko zna - zna 😊 primeti se Aqua presvlaka, tri dugmica gore levo i jos po nesto, ali na nekom crnom, ruznom monitoru na kome sa zadnje strane ocigledno pise dell. A Apple je jos i u opliku laptopa kod Grisoma, zatim onaj ekran styo izlazi iz polulopte (vi to valjda zovete ‘lampa’) iMac, mislim, setaju iz sobe u sobu, obicno ga ima u pozdaini… 😊

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 01 December 2006 08:45 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-08

Sve, sve, ali zeleni iMac G3 u ‘Uhvati Kartera’...

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 02 December 2006 12:18 AM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

meni se najvise svidjao Apple Cinema Display sa sve screen saver-om u Garfildu 1 😊

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 02 December 2006 01:49 AM   [ # 27 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Pa ne znam koliko ih je do sada bilo (filmova) da sam ih primetio u svim mogucim oblicima,od starog PB-a u ‘stigla vam je posta’,pa do inside man i ogromnog cinema dispay-a u advokatskoj kancelariji sa flurry-jem… 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 02 December 2006 01:49 AM   [ # 28 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Pa ne znam koliko ih je do sada bilo (filmova) da sam ih primetio u svim mogucim oblicima,od starog PB-a u ‘stigla vam je posta’,pa do inside man i ogromnog cinema dispay-a u advokatskoj kancelariji sa flurry-jem… 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 02 December 2006 01:56 PM   [ # 29 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2005-05-04

E, pazite sad ovo…film Fled iz 1996 sa Laurence Fishburne-om i Stephen Baldwin-om.

-Then how the hell I’d you rob somebody for five million dollars?
Hackin’, my friend. Hackin’.
- Computers?
- You got it.
-I got the sweetest Mac 5300.
-16 megabytes, 750 hard drive.
-So fast, it’s like the Ducati of computers.
-On the Internet,my call name is the Cyberthug.
😉

Profile

Posted: 02 December 2006 03:52 PM   [ # 30 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-05-08

E to me podseti na prvog Bonda sa Pirsom Brosnanom, onaj u Rusiji, kada se cica hvališe da će da hakuje nešto pomoću aždaje sa 500MB hardom :] Samo se ne sećam da l’ je bio Mac.

I ne treba zaboraviti ni onu G3ojku u Hičkokovom ‘Psihu’.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

< 1 2 3 > 
2 of 3
‹‹ Info-Mac arhiva      Dear Sony... ››