milke wrote:
SERBIAN wrote:
... Ne znam jel dobro srocheno?...hehehehehehehehehe
Teško će to tamo da prođe. Ne znam samo zašto se nerviraš. Ja komentare uopšte i ne čtam. A ni te vesti ne pratim nešto naročto.
U pravu si za nerviranje…I zena mi isto kaze, ali jednostavno ne mogu da se iskontrolishem kad naletim na elementarnu ljudsku glupost i bezobrazluk…Nisu u pitanju kompjuteri, vec princip…Recimo moja noga vishe nece da krochi u Takwood i u par Beogradskih restorana…U Takwoodu /tzv cineplex-u/ jedno govedo bez mozga koje je radilo /poshto vishe ne radi/ na prodaji karata bilo je vrlo grubo, bahato i bezobrazno prema mojoj supruzi i kada me je naravno obavestila o tome, otisho sam tamo i napravio dzumbus…Prvo sam naravno trazio ‘shefa sale’ i kad su mi doveli nekog baju svashta sam mu rekao na sred bioskopa pred gomilom ljudi koji su chekali predstavu…Onaj kreten sa blagajne je naravno dobio otkaz…Shteta shto nije bio tu da ga neshto pitam…
Ajd kad sam tu da pomenem i Telekom…Odem ja lepo da kupim post paid broj za moju majku…Udjem, dobar dan, dobar dan, izvolte sedite itd…Kazem ja hteo bih broj, pita on jel imate vec neki..Kazem ja imam jedan na moje ime…E onda, kaze on, zao nam je gospodine ali ne mozete da kupite josh jedan????
Ja kazem - Molim???
Tek ce on - znate politika kuce /??????/ je da na jedno ime moze da bude registrovan samo jedan broj????
Ejjj!!...Dal ste chuli nekad ovakvu glupost???....Ja se naravno iznerviram i kazem - dobro odo ja sad napolje da dovedem 20 ljudi sa ulice, da im dam po 50 evra da mi uchine da na njihovo ime kupim 20 brojeva.
Ovaj na shalteru, sad vec vidno zbunjen, pochne da zamuckuje, te politika kuce, te nije on kriv…Trazim opet shefa sale, ovaj kaze on nije tu…Ja onda kazem - ok sutra cu da dojem sa moja 4 advokata da vi lepo njima objasnite zashto necete da mi prodate broj…E tu se ovaj oladio a ja vidim nije dechko nishta kriv, pa ustanem i odem…
I shta sad??...Jel treba te budalashtine da se trpe?...Naravno da ne /bar ja necu/...Ovih dana cu lepo da otkazem sve post paid brojeve kod telekoma /3 komada/ i da odem u Telenor a takodje cu i da lobiram kod svih ljudi koje poznajem i da se nadam da ce da prsnu ko dinje jednog dana i svi da zavrshe u zatvoru ili na ulici…
Pa bre dosta vishe sa tim budalashtinama, jel nam malo bilo zadnjih 60 godina??
I koji me djavo ter’o da uopshte odem na tehnopolis stranu…Vidi sad kolko sam gluposti napisao…