Prodajem iMac (21.5-inch, Late 2012)
Posted: 13 February 2024 02:58 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  98
Joined  2012-01-16

iMac (21.5-inch, Late 2012) Cena: 14.000 dinara.

Ovih dana treba da stignu trake za otvaranje iMac-a pa i to dajem gratis čim stigne.

Preuzimanje lično kod mene na Konjarniku (Beograd), mogu i da pošaljem Postexpress-om o trošku kupca ali postoji rizik da će se oštetiti staklo jer nemam original kutiju.

Mane: Spor, jer je unutra spor hard disk na 5.400 obrtaja, to sam rešio tako što sam priključio eksterni NVMe, sledeća mana je što ide samo strujni kabl uz iMac, dakle ne dobija se tastatura, miš, original kutija…

Prednosti: Očuvan je primerak, nema prašine u ekranu, sve radi kako treba počevši od kamere i mikrofona (svakodnevno se koristi za Zoom sastanke), zatim zvučnici, ekran, HDD, ethernet, USB 3.0…

Kupio sam Xiaomi šrafciger i bitove za menjanje hard diska i kupio sam SSD KC600 od 256GB (kada zamenim cena će biti veća zbog novog SSD-a).

Može da se instalira Ventura ili Sonoma ali mora da se koristi OCLP. Poslednji sistem koji je podržan je Catalina.

Dajem radnu garanciju od sedam dana.

Cena je fiksna. Kontakt preko privatne poruke.

PRODATO

Fotografije uređaja https://drive.google.com/drive/folders/1pIhFG0ER40YrECZvnhmhZxMru1Lq1rES?usp=sharing

Profile