Pa winAmp i na winblowsu daje 5x loshiji zvuk od iTunesa, neorganizovaniji je brat bratu 300x tako da, mozda i postoji josh neshto, ali nista tako kompletno kao iTunes. Ne mogu nista vishe da ti preporuchim, nego da prochitash celu ovu temu, iz koje cesh shvatiti da jednostavno treba da se potrudish da se navikenesh. 😊
Ono, ubaciš CD, uživaš od početka do kraja…
A ne ‘Letnji hitovi 2012.’ i svaka osma sa kompilacije…
Možda to pravi razliku između korisnika koji koriste neki normalan library-based softver i onih koji rabe neki gde se pre svakog slušanja juri muzika po hardu…
Znam da se preporodih onomad kada na Lindži instalirah amaroK (za neukrućene: opensource ‘pandan’ iTunes-u).
Da, da, i WinAmp ima library…
...sa juzabilitijem -6…
Imaš još i Audion, Cog, ToolPlayer..imaš na kraju krajeva i QuickLook (ako si na Leopardu, samo selektuješ mp3 fajl i udariš Space); ali i ja koristim iTunes za slušanje muzike 😊 Najsređeniji je.
Moram priznati da me je dosta dugo nervirao ali ipak je zakon, naročto ako imaš iPod koji može da ti prikaže cover flow :}
Mislim da ste uboli termin - kultura slušanja muzike.
ljubisha wrote:
Aha, ja od ‘plejera’ preporucujem Yamaha 5.1, MonitorAudio i JBL. :whistle:[/quote]
Oho, audiofil? Jel’ se tako isto beše zvao onaj časopis što ga je izdavala ekipa iz Bul. Vojvode Mišića? Moj kum se ranije dosta zabavljao tim stvarima, sad se ‘prodao’ ali je kupovao sve brojeve pa sam ih i ja sve iščtao. Kapiram tu vrstu fanatizma/strasti (ne mora se odnositi na tebe) 😛
Ma, to je samo jedan iMac i klima manje u stanu. 😛 Al makar sam zaboravio sta je to stereo. :blink: ProLogic, SACD, DTS pa pretnje komsija da ce da mi bace bombu kad gledam filmove… to su prave stvari. B)