Mario wrote:
Znač 2x si radio Repair Disk Permission, prvi put dok je sistem bio bootovan, a drugi put sa instalacionog DVD-a i oba puta ti je našao gomilu stvari za popraviti i oba puta je uspešno sve sredio? Jesam dobro razum’o? 😊
Tako je, sinoć sam prvi put uradio Repair Disk Permission ali posle jutrošnjeg razgovora sa Milanom, kada mi je čovek lepo objasnio razliku, ponovio sam postupak, tj:
1. testirao sam hardver alatom koji se dobija pritiskom na D tokom butovanja sa instalacionog DVD-ja (pre toga sam probao vađenje jednog memorijskog modula i kombinovanje modula)
2. pritiskom na C tokom butovanja ušao sam u meni sa koga sam pokrenuo Dsk Utility i prvo sam verifikovao disk a potom permissions. pošto je našao dosta toga (ništa nije bilo crveno) pokrenuo sam Repear i on je sve popravio i rekao da je sve u redu.
Za sada sve normalno radi, uključujući i VMWare Fusion sa virtuelnim PC-jem koji je dostra zahtevan (VMWare). Nadam se da je problem rešen ali još nisam siguran.
I na kraju, da se pohvalim: PAZARIO SAM DANAS MAC MINI 2.0. ZA KANCELARIJU :laugh:
Moraću još malo da vas smaram oko transfera podataka i sinhronizacije, ali otom potom.
Post edited by: arcus, at: 2008/08/22 19:32