‹ First  < 2 3 4
4 of 4
Izgled sajta
Posted: 05 August 2009 11:29 AM   [ # 46 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  287
Joined  2009-03-12

meni je ovaj forum skroz OK. Mnogo mi je bitnija sustina/sadrzaj nego izgled.
To ne znaci da nisam spreman da doprinesem finansijski da se stvari poboljsaju. Za drugo angazovanje na zalost nemam vremena.
Cak necu ni da ulazim u to sta znaci kad kazem ‘da se stvari poboljsaju’. Iskreno sam protiv demokratskog odlucivanja u ovakvim situacijama, tu trebaju madamov i ljudi koji ovo zaista odrzavaju da kazu - treba nam to i to, kosta toliko i toliko. Prica zavrsena.
Pod te troskove se racuna i placanje nekoga ko bi odradio posao ako treba (ako madamov ili ko drugi jednostavno ne stize).

pozz
M

Profile

Posted: 05 August 2009 03:10 PM   [ # 47 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

DS_Store wrote:

Slažem se i ja ali to ne treba da bude razlog da izgleda kao glasilo čečenskih terorista.

Bacaj tu pušku iz ruku!

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 05 August 2009 04:13 PM   [ # 48 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Ono što meni nije jasno je zašto se toliko insistira na nekim all-Apple-like rješenjima i forumima, kada ima xy puta boljih foruma koji su godinama već prisutni i debelo etablirani, korišćeni i dokazani za najbolje u svijetu?

Primjer - vbulletin. Godinama je npr. već Bencmark na njemu (u početku je bio na phpBB-u, ali se veoma brzo prešlo na vb) i sve funkcioniše kao sat. Nije skup, standardni mySQL/PHP paket, dodaci kakvi ti trebaju i sve fercera.

Za tih 144 eura koliko košta ćemo da se skupimo svi zajedno i da istresemo po 2 eura svako, pa da imamo forum i pm koji će da funkcioniše…

Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv all-Apple-like sistema i rješenja, ali zašto izmišljati toplu vodu, kad već imaš kazan sa vrućom vodom?

Nisam stručan, ali rado učm i voljan sam da pomognem…

Post edited by: castor, at: 2009/08/05 16:15

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 05 August 2009 04:20 PM   [ # 49 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

vBulletin je samo forum, nama treba community sajt. Drugo, ExpressionEngine je već kupljen, kao i njegova forumska komponenta.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 05 August 2009 04:49 PM   [ # 50 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

ja samo da napomenem za te pare
kao bankar

sigurno ce valjat za nesto
ako i ne orocicemo ih

...i tako macserbia postade igrac na berzi….

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 05 August 2009 05:26 PM   [ # 51 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  287
Joined  2009-03-12

^koje pare ? :D

Profile

Posted: 05 August 2009 06:02 PM   [ # 52 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

castor wrote:

Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv all-Apple-like sistema i rješenja, ali zašto izmišljati toplu vodu, kad već imaš kazan sa vrućom vodom?

Zapravo all-Apple-Like sistemi su kazan sa vrucom vodom a ostalo je izmisljanje tople.

Ma samo treba postaviti za admina nekog ko je mnogo nervozan i neobazriv za pametnu stoku koja soli pamet pa da u slucaju problema koristi to magicno dugme delete. A sve ostalo je super.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 05 August 2009 07:16 PM   [ # 53 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Ja mislim da se administratorima previse govori sta treba da rade.Znaju ljudi posao svoj.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 06 August 2009 01:53 AM   [ # 54 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

bu2nin wrote:

Ja mislim da se administratorima previse govori sta treba da rade.Znaju ljudi posao svoj.

Vidi ti uvlake :p :p

Kako li su te zvali u prvom razredu osnovne 😛 :laugh: :laugh: :woohoo: :lol: :silly:

heheh 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 06 August 2009 02:11 AM   [ # 55 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Evo recimo i ja mislim kao on

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 13 August 2009 08:18 AM   [ # 56 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  73
Joined  2008-08-05

a fuck, ode mi ceo post zbog glupog klika…

drago mi je da je prica o dizajnu malo ozivela. hteo sam ranije da pitam sta se s tim desava al reko da ne gnjavim, delovalo mi je i kao da je to neka zatvorenija prica…

elem sad bih vam iskreno preneo utiske o trenutnom stanju, probajte ne zameriti na kritikama. trenutni dizajn je los za neku osrednju firmu izvan Beograda, a za grupu Apple korisnika je sramotan. IMHO naravno… naslovna je shampion uzhasa, ‘bes usability i readability…

mogao bih detaljnije al mislim da znate na sta mislim, u svakom slucaju bih bio u duhu da doprinesem eventualnom redizajnu ukoliko bi bilo potrebe.

oko EE, a mozda sam vec i pitao to, da li ce se on koristiti zato sto je kupljen i date su pare za njega ili je prosto superioran drugim opcijama? i licno sam to radio plus brdo je slucajeva da se sa WP-om prave ludila, nagadjam da je community / support i expandability iznad EE-ovog. mozda lupam, nisam ga koristio, nesto malo ustvari al mi se nije svideo…

i tak, nisam mislio hejtati, al smatram da je ovakav sajt neprimeren osnovnoj temi / zajednici i da je glupo da stoji ovakav. sem loga, i dalje je vrh. 😊

Signature 

Sitting on my hotel room bed with a Mac on one knee and a PC on the other. Like having a threesome with a supermodel and a troll.

Profile

Posted: 10 June 2011 11:57 PM   [ # 57 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  16
Joined  2011-06-10

Preseljeno…

Jes da sam novi clan ovde, pa ne znam da li imam prava da se bunim. Mislim da je ovo dobra tema za ono za sta bi trebala da bude.

Moze li sajt da bude malo citljiviji (i/ili siri) - da ne bude fiksne sirine?

Slova su sitna a kad se povecaju onda se sajt pomalo raspadne.

takodje, forum komande se tesko prepoznaju u poredjenju sa ostalim tekstom.

Ako vam je sve ovo dobro, onda nista.

Profile

Posted: 11 June 2011 12:54 AM   [ # 58 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Trenutno ne može ništa, već se duže vreme radi na prelasku na Expression Engine. Pročtaj malo po temama, pa ćeš videti sve.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

‹ First  < 2 3 4
4 of 4
‹‹ 1.000.000 poseta      Vise smajlija ››