Hmm, kako nije blizu stadiona… pa on je tu odma’ iza coska;). kakav bre covic, on je daleko od ‘crime scene’,hehe. Izgleda da smo pobrkali nisove pume a njih ima mali milion…
Dakle, na samoj raskrsnici gde se ide za zeleznik ili za ovu novu obilaznicu od 7km o kojoj se toooliko pricha 😉); tacnije ne na obilaznicu vec na nastavak iste, dalje prema Rusnju…
Alo momci - nemo’ Zeleznik da mi dirate, pogotovo sto licno poznajem vlasnika doticne radnje… Odrasli smo zajedno 😉
Inace sam otkinuo od smeha kada sam video taj znak kod njega na radnji.
Covek nemam veze sa racunarima a kamoli sa Mac pa ubode apple znak iz cuga.
Mislim da mu je taj znak ponudio lik koji je pravio nalepnice za izlog na radnji…
MA jok, bukvalno preko puta jedine bezinske pumpe u Zelezniku. To je kao neki centar, odmah tu je i semafor.
da ufatim vremena ima da skinem sliku sa google earth 😊
MA jok, bukvalno preko puta jedine bezinske pumpe u Zelezniku. To je kao neki centar, odmah tu je i semafor.
da ufatim vremena ima da skinem sliku sa google earth 😊
Pa to je onda na 200 metara od FMP-ove hale, a sigurno preko kilometar do stadiona FK Železnik.
bas tako, stim sto se do stadiona ide pravo putem koji vodi na ibarsku magistralu a za halu moras malo da se ‘muvas’ po ulicama velegrada Zeleznika :D:D