ipod shuffle problem
Posted: 23 October 2008 01:33 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2008-10-20

kupio sam nov shuffle 2Gb ali kad ga povezem na itunes i da ga sinhronizujem posle izvesnog vremena izbaci The ipod cannot be synced The required disk cannot be found mada ga itunes prepoznaje i prikazuje da je prazan,probao sam i restore a ipak prijavljuje istu gresku…gde gresim…nekako sam uspeo samo jednom da bacim par pesama ali to je to…nesto progresno radim ali ne znam sta.sta da radim da mi ne izbaci tu gresku vise?
hvala

Profile

Posted: 23 October 2008 08:07 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Pozdrav,

probaj da promenis usb port, skini novi iTunes, to bi trebalo da pomogne. Mada nam nisi rekao da li koristis Mac racunar ili ne?

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 24 October 2008 12:19 AM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-10-20

Koristim win xp i zadnju verziju itunes’a…probao drugi usb..ne verujem da je do toga

Profile

Posted: 24 October 2008 12:40 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

onda postoje 2 opcije:

1. da nesto nije u redu sa iPod-om, ali za to su male sanse

2. da nesto nije u redu sa xp-om

probaj instalirati iTunes na neki drugi racunar pod uslovom da taj nije pun virusa i drugog smeca..

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 24 October 2008 12:21 PM   [ # 4 ]
Newbie
Rank
Joined  2008-10-20

Verovali ili ne evo misterioznog resenja za ovaj pb u slucaju da jos neko naidje na ovo.
naziv greske-the ipod IPOD cannot be synced.The required disk cannot be found

If you are getting this error as I have the only solution i have found so far is

After you hit the sync button and begin syncing your ipod simply unplug a mouse or other device plugged into another USB port. I do not know why this works but it does.

I also have found that a fix for this problem on PCs is to go to

control panel>System>Hardware Tab> Device Manager Button>Highlight your computer name>then click Scan for hardware changes button on the toolbar at the top.

Between the two this seemed to fix most everyones problem even if it is a pain.

hvala za pomoc u svakom slucaju.😉

Profile