Prošle nedelje dobih na poklon USB flopi drajv od jednog PC dilera, verovali ili ne. B) Nabacio sam mu par kupaca za velike UPS-ove i skuplje rutere pa je kada sam došao da platim naručeni USB flopi odbio da primi pare, inače je cena negde oko 15 evra plus PDV, a sve ih je teže i naći, kako mi on kaže, ja sam ga čekao nekih nedelju dana.
S obzirom na to da ga uskoro verovatno neće biti, ili će se morati posebno naručvati, a mene jednom godišnje neko zamoli da mu prebacim nešto sa starog flopija na USB stik ili da mu pošaljem mailom, pa pretpostavljam da još neko ima sličnu potrebu s vremena na vreme, ostavljam ovde informaciju da ga imam i da ako neko želi nešto da prebaci mogu da ga ponesem na neki sledeću sastanak, samo neka mi se javi barem jedan dan unapred.
Ko hoće nešto da ponudi neka klikne na reply, pa neka promeni naziv teme tako da nam kaže šta ima.
Dakle, imam i ovo u kutiji od iMaca, sa sve eksternim napajanjem. Važi isto kao i za USB flopi, onom kome treba neka se javi barem jedan dan i obavezno jedan dan pre sastanka da bi me podsetio da ponesem.
Imam i ovo, ali mi nije kod kuće već je zajedno sa starim IIci-om kod mojih matoraca u Mokrinu pa za ovo mora poseban dogovor da oni nekako pošalju za Beograd, pa da se onda donese ili organizuje prebacivanje.
hehe, takav imam i ja, al je riknuo još dok sam bio na dark side…
Miki, kad budem dolazio na sledeći sastanak, poneću te zip diskete da pregledam nema li štogod na njima 😊
@madamov - Ja imam u HackMackPcu NEC DVD rezac koji podrzava DVD RAM, koliko ja znam.
Nisam nikada koristio DVD RAM, ali ako hoces - mozes doci kod mene kad god zelis pa cemo probati.
@madamov - Ja imam u HackMackPcu NEC DVD rezac koji podrzava DVD RAM, koliko ja znam.
Nisam nikada koristio DVD RAM, ali ako hoces - mozes doci kod mene kad god zelis pa cemo probati.
Ček, ček, a kako, da izvineš, da ga gurnemo u drajv? Isto pitanje i za Čika Kostu. Jel to znač da može da se izvadi iz onog caddy-ja i da ga ubacim kao normalan DVD? Uh, sad ću da ga iskopam da probam. B) Imam i ja eksterni snimač. B)
aaa… dakle radi se o dvdramu u kutiji…
on moze da se izvadi iz kutije, trebalo bi da nije problem.
skoro sam nesto sredjivao u radio-beogradu na jednom uredjaju koji ih koristi, i upravo je sugestija od proizvodjaca bila da izvadimo disk iz kucista i formatiramo ga u obicnom DVD drajvu.
dakle, izvadi ga iz kucista, pa probaj kod tebe na spravama, pa ako nece, donesi da vidimo… 😊