Juče su izbacili ovaj Plex 0.9. Znač ljudi ne verujem koji su moroni pisali ovo!!!
Imbecili su komotno izbacili sekciju Videos, sada su tu samo Movies, i mogućnost navigacije po direktorijumima!!! Šta je „logika” u novoj verziji? Skenira se source koji mu zadaš i on sve to sam klasifikuje, taguje ili kako već razvrsta po žanrovima, nazivu, godini, itd. — ima više tih „smart” lista.
Kako to sve izgleda u upotrebi? KATASTROFA. Prvo, Od nekoliko hiljada naslova koje imam na HD-u uspeo je da skapira par desetina, za ostale jednostavno nije našao ništa (što je i logično s obzirom da su khm… dobavljeni tako kako su dobavljeni). Drugo, ti žanrovi su svi pomešani u tri lepe materine (Odiseja 2001. od juče je komedija, itd.); a ono malo filmova koje je svrstao u neki žanr bio je galantan pa ih je svrstao u svaki žanr koji mu je pao na pamet (Odiseja 2001. je komedija, horor i akcija)! Treća sumanutost je načn na koji on sam „provali” koji je film u pitanju pa sam se tako nagledao primera gde selektujem Invasion of the Body Snatchers, na slici je poster The Blob, a kad pustim film kreće — Crni Guja!! Znač kolaps!! Imbecili!!!!!
Sitnice da ne nabrajam, recimo samo da kada sada „motate’ kroz film dole iznad progress bara su ubudžili poster i opis filma!! Ili ne dao Sotona da greškom uđete u alphabetical list filmova ili muzike, sve se blokira istog sekunda. Verovatno je u pitanju još jedna genijalna implementacija moronluka zvanog on-the-fly scan, prethodno viđenog u Finderu u smart folderima i Spotlightu.
Ko god je spremao ovu novu verziju očgledno je išao u Apple na višemesečno ispiranje mozga i šok terapiju „mi znamo bolje od korisnika šta korisnik želi”, „manje je više” i „nemanje kontrole je prava kontrola’!! Taj stav se vidi i na Plex forumu, dosta ljudi se javilo u vezi svega i svačega, a univerzalni odgovor od strane the staffa je: ‘opušteno, sačekaj neko vreme da se navikneš, i meni je smetalo u početku, a sada mi je savršeno, lol, peace”.
Razlog frustracije nije što se nešto prosto promenilo, nije čak ni to što se promenilo na daleko gore, već to što se nije ostavio nikakav izbor da se sva ova sranja isključe! Skinite pa se i sami uverite ako mi ne verujete, a ja se momentalno vraćam na 0.8 — na qrcu ih nosam!!! Imbecili!!!!