Developeri /ja sam jedan od tih igrom sluchaja/ placaju, izmedju ostalog, developer seed-ove da bi videli shta ih cheka i da mogu, po potrebi, da unesu promene u svoj program(e)..Recimo da naprave promene u skladu s nekim novim tehnologijama koje ce da se pojave ili da ukinu podrshku za neshto shto Apple ukida…Meni konkretno mnogo znachi da unapred znam shta ce da bidne sa QuickTime-om u sledecoj verziji OS-a…Znachi ti dev. seed-ovi i preview-i nemaju veze sa shirokom publikom vec su, ko shto reche Miki, namenjeni developer-ima…Ne placamo da bi testirali beta verzije systema ili odredjenih software-a vec da bi na vreme pripremili svoje software-e za odredjene promene…Ukratko, tako je lakshe i nama a i korisnicima jer ne chekaju prilagodjavanje i ispravke programa koje koriste pri svakom OS apdejtu vec izvedu tzv. smooth transition..
Ova budalesanja sa service pakovima za windows nemaju veze sa Apple dev. seed-ovima i Apple developer programom uopshte…Te service pakove mozete da uporedite sa zvanichnim OSX apdejtima koji ispravljaju odredjene bagove i donose neke nove kerefeke, s tim shto Apple NIKAD ne postuje beta apdejt..
Takodje, svaki zvanichni Apple Premium Developer ima gomilu popusta prilikom nabavke i kupovine hardware-a, ima prednost i popust prilikom rezervacije i kupovine karata za sve vrste Apple konferencija /neke karte mogu da se dobiju i dzabe, a Bogami koshtaju fino/ itd itd…
Post edited by: SERBIAN, at: 2008/12/05 19:16