Ako redovno pratitie ovaj forum, verovatno znate da sam radio na malom programčću za arhiviranje i kompresiju. U međuvremenu, mnogo toga se izdešavalo a i program je znatno narastao, pa je zvanični izlazak odlagan.
Svaka chast!...Stavio sam link na moju stranu, MPEG2 Works...Nadam se da ce malo da pomogne…Ako hoces napravi banner pa cu da ga stavim kod mene…Nemoj samo mnogo veliki /Height neka bude 60 a Width do 150/ i neka bude statican…Ako napravish banner poshalji na .(JavaScript must be enabled to view this email address)...
Što se banera tiče, hajde i Milke i Toša da meni pošalju banere u velični kao što su ovi za Eunet i Ozon koji se menjaju gore, da ih ubacimo, mislim da svaki program za Maca od domaćeg autora zaslužuje besplatan baner na našem sajtu.
Što se banera tiče, hajde i Milke i Toša da meni pošalju banere u velični kao što su ovi za Eunet i Ozon koji se menjaju gore, da ih ubacimo, mislim da svaki program za Maca od domaćeg autora zaslužuje besplatan baner na našem sajtu.
Mr. Adamov, HVALA na ponudi, veoma ste ljubazni kao i uvek.. 😊
Nego, ajde reci mi koja velichina treba da bude jer ja ne vidim nijedan banner ovde..😊
Hvala, sad ću odmah da ga postavim. Milke tebe još čekamo!
Btw, super ti je ovo na sajtu B):
Apple Macintosh ONLY…Does NOT work on a PC… If you are using Windows, go away. Do not purchase any of my products until you come to your senses and buy a Mac.
Milke, ne moraš da se mučš, skinuh baner sa Tošinog sajta. B)
Aaaa, jel’ može animirani? 😊
Može, šibni ga na email i postavljam ga umesto ovog, dimenzije si video u jednoj od prethodnih poruka (sa ovog kojeg sam skinuo sa Tošinog sajta sam morao da odesečem 17 piksela B)).
Hvala, sad ću odmah da ga postavim. Milke tebe još čekamo!
Btw, super ti je ovo na sajtu B):
Apple Macintosh ONLY…Does NOT work on a PC… If you are using Windows, go away. Do not purchase any of my products until you come to your senses and buy a Mac.
hehehehehe…Jeste super al’ je stavljeno zbog preke potrebe a ne iz zajebavanja…Verovao ili ne gomila PC user-a pazari moje programe, pa onda kad vidi da neshto nece na windows-u traze refund…E onda mene Kagi opali po dzepu…Tako da sam morao da stavim to shto sam stavio i od tada sam miran.. 😊
Ama, neću ni blizo da priđem Beee92! I bez njihove (brainwashing) pomoći znamo šta nam svakodnevno poručuju guverner Srbije Polt, planetarni Kongres i visokoumni Buš (BTW. malopre Predrag Raos na HRT reče ono što i sam mislim: da je Buš novi Hitler i najveći terorista).
Svaka čast za Springy (verujem na reč, nisam probrao); Milketu i tvojoj malenkosti od metričke cente i kusur, ali eto grdnje za ovdašnje promovisanje Beee92.
Treba li ti pomoć da negde otvoriš svoj blog i tamo negde, u slobodnom svetu, objavljuješ svoje uvek dobrodošle savete i recenzije? Ako treba, samo reci. Pa da se više ne prljaš.