Pozdrav svima!:)
Od skoro koristim mac-a i nadam se da cu ga brzo savladati.Skinuo sam ovaj mplayer i odlican je.Jedino me buni to sto nakon sto ga ugasim ne mogu ponovo da udjem.Pretpostavljam da ostane negde u procesu.Kako da ga ugasim,sta vec?
Kako ga gasiš, to je najbolje pitanje? 😊
Ako je na crveno dugme, onda to nije pravo gašenje.
Quit (bilo dok program radi ili kad ga ‘ugasiš’ preko crvenog dugmenceta u vrhu prozora) se radi klikom na File -> Quite (gore u Menubaru) ili još jednostavnije Cmd+Q.
A ekivalent tom kliku na crveno dugmence je Cmd+W, a to gasi samo aktivan prozor ili ako si u browseru onda aktivan tab.
Hvala puno!Pojma nemam,ocekujte jos glupih pitanja!:laugh:
Nevezano za temu,pokusavao sam da pronadjem neki kurs za mac-a,bezuspesno…Ako neko ima vremena da mi odrzi par casova rado bih mu platio!;)
Da, u gornjem levom ćošku sajta imaš uvek temin narednog okupljanja u Ozonu, a prvi sledeći i je baš ove subote, tako da se tamo pojavi, upoznaj društvo i opleti sa pitanjima 😊
Da, u gornjem levom ćošku sajta imaš uvek temin narednog okupljanja u Ozonu, a prvi sledeći i je baš ove subote, tako da se tamo pojavi, upoznaj društvo i opleti sa pitanjima 😊