.local/share/Trash/
Posted: 01 February 2009 11:32 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Testiram malce novi TechTool, i tu defragmentacijica, gledam sta je nasao, i provalim da mi gomila kojecega stoji u
root/.local/share/Trash/
pogledam malo po netu, kazu da neki programi trpaju dzubre tamo.
Pojma nemam… sta da se radi s time? Svakako cu da to posaljem u krsten Trash, ali kako da stvari ne zavrsavaju tamo?

Ko ne zna za foru, nek proveri da li mu mozda ne jede prostor…

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 02 February 2009 12:04 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

FORMICA DO NOT BUY THIS VERSION - NOTHING HAS CHANGED SINCE THE LAST V.!!! I just poured over the entire Micromat website, and NOWHERE does it make mention of ANYTHING that has changed in version 5.01 since version 4.6.2! ALL THEY DID WAS CHANGE THE GRAPHICS AND REPACKAGE the same old BLOATED, DANGEROUS application they’ve been selling for years JUST SO THEY COULD SELL MORE OF IT (because people finally realized it STINKS and stopped buying it) AND SO THEY COUD FINALLY RETIRE ALL THE NEGATIVE VersionTracker.com COMMENTS ABOUT THIER SOFTWARE!!! If VersionTracker had not just retired the THOUSANDS of negative comments about TTP left by actual users over the years, you would see how incredibly NEGATIVE is the public’s experience with this junk.

Kudos to MacUpdate for not allowing Micromat TO JUST CHANGE THE VERSION NUMBER WITHOUT ACTUALLY CHANGING THE FUNCTIONALITY OF THE SOFTWARE IN AN EFFORT TO KILL OFF HUNDREDS OF NEGATIVE COMMENTS FROM TTP CUSTOMERS!!!

Micromat EVEN RELEASED THIS NEW VERSION AS v. 5.0.1 instead of 5.0.0—JUST TO CON US INTO THINKING THAT IT HAS SIGNIFICANTLY IMPROVED SINCE v. 4.6.2!!!

Seriously, DO NOT BUY THIS SCAM ARTIST’S BLOATED, MOSTLY USELESS JUNK UNTIL YOU HAVE READ EVERY COMMENT BELOW (and maybe you should Google it too to see all the other SCARY REPORTS about how it DAMAGES PEOPLE’s SYSTEMS). THEN BUY DISKWARRIOR—which everyone will tell you is the best disk utility on the market. And NO, I am not in any way related to the people at Alsoft (the makers of DiskWarrior); I AM JUST ONE OF THE THOUSANDS OF PEOPLE WHOSE DISKS WERE EITHER NOT REPAIRED BY TTP (but WERE repaired by DiskWarrior) or WHOSE DISKS WERE ACTUALLY DAMAGED BY TTTP!!!

People, please recognize this for what it is—A DESPERATE SCAM TO SELL MORE OF THEIR INFERIOR SOFTWARE AT A TIME WHEN EVERYONE HAS FINALLY STOPPED BUYING IT.

http://www.macupdate.com/info.php/id/4307/techtool-pro

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 02 February 2009 01:10 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Ne reče mi nista za moje pitanje o /share/trash fodleru…

Osim što sam njega otkrio zahvaljujucu TTP-u, on mi je jedini pouzdano otkrivao bed sektore na diskovima i loše RAM sim-ove.
Dakle, ne se složuvam so ta konstatacijata. TTP mi jako dobro radi dijagnostiku za te dve stvari, srdačna preporuka!

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 02 February 2009 01:50 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Takvog kod mene nema, tako da bih rekao da nije baš common place za đubre…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 02 February 2009 12:00 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Nema ni kod mene..Ja ne koristim TTP, samo nadjoh ono gore na MacUpdate.com..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile