FontLab Studio v.5.0.x
Posted: 15 August 2006 04:01 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2006-08-14

Ako je neko zainteresovan da pre kupovine isproba FontLab Studio v.5.0.x neka mi se javi na PM. Svejedno da li za Win ili MacOS. Besplatno, naravno.
Ne prodajem ništa, već mi se čni da su Mali oglasi najprikladnije mesto za davanje ovakvih informacija.

Signature 

S poštovanjem

Profile

Posted: 15 August 2006 06:39 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Nadam se da ovi iz Applea neće naći nekog ko zna srpski kada budu pregledali sajt pošto apliciramo za user grupu. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 16 August 2006 10:20 AM   [ # 2 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2006-08-14

madamov wrote:

Nadam se da ovi iz Applea neće naći nekog ko zna srpski kada budu pregledali sajt pošto apliciramo za user grupu. B)

Imao sam utisak, dakle ne tvrdim, da je to tako preterano ‘fino’ odnosno ezopovski napisano da će podtekst teško razumeti i oni koji srpski koriste blizu pola veka. 😉 U poruci nema ni jedne jedine kritične/ključne reč. To što je jedan stari lisac smesta nanjušio, u osnovi ne pobija moju pretpostavku.

‘Uvio sam’ računajući sa tvojim već poslovičnim oprezom. 😊  Ali ako misliš da nije mesto ili znas bolji načn, javi. To je ionako bio samo prvi post u nizu planiranih.

BTW. Podseti me, molim te, koliko već dugo traje apliciranje za user grupu kod Apple? Da li se ja varam ako mi se čni da sam to od tebe čuo pre sedam ili osam godina?

Signature 

S poštovanjem

Profile