Mac Server i primena
Posted: 03 September 2006 11:08 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2005-05-04

Elem, na Fakultetu gde radim treba da se aktivira MySQL baza i postavi server na kojem bi bio site Fakulteta i ... pa sve ostlo. Interesuje me ako čovek stvara taj MySQL u Windowsu moželi se podići na Mac serveru i glatko raditi sa Win kantama.
Fakultet naravno nema para (neuobičajena pojava, jel da?) i vrlo mi je zanimljiva ideja sa MacMini-jem koju je posadio Madamov. Naravno sa dodatkom extra memorije, MacBox ili tako nešto.
Drugari šta mislite o mojoj ideji da na Mini vrata uđemo u sistem? Kako bi sve to radilo? 😉 Unapred zahvalan B.

Profile

Posted: 04 September 2006 01:55 AM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Joined  2005-05-04

Umesto MacBox mislio sam MacPower.😊

Profile

Posted: 04 September 2006 09:44 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7585
Joined  2005-04-28

iQuasar wrote:

Elem, na Fakultetu gde radim treba da se aktivira MySQL baza i postavi server na kojem bi bio site Fakulteta i ... pa sve ostlo. Interesuje me ako čovek stvara taj MySQL u Windowsu moželi se podići na Mac serveru i glatko raditi sa Win kantama.

Naravno da može, sve će da radi bez problema. Čak ti ni ne treba Mac OS X Server, dovoljan je i kijent sa instaliranim i podešenim MySQL-om.

Pozdrav sa Halkidikija. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 04 September 2006 01:54 PM   [ # 3 ]
Member
RankRankRank
Joined  2005-05-04

Hvala puno i želim vam dobro more, ako nije neki problem okupajte se i za mene jednom…ne mora duboko…a sad odoh da lobiram:evil:

Profile