Imati mišljenje je poželjno 😊
Ali je čnjenica da su kompjuterske igre u velikoj meri evoluirale..od text-based DND igara, preko onih sa posebnim dodacima za kompjuter, do potpuno odvojene platforme.
I da izvineš, ja jedva čekam kad ću moći da skačem po sobi igrajući neki budući Call Of Duty. Pun mi k ‘Kanteraša’ koji sa 20 kila opreme skaču ko na gej paradi, pa ih nikako ne možeš upucati :D
To samo govori o različtim ukusima. Odlazak na paintball košta i nije za svačji džep. Niti možeš tamo ići svaki dan (zbog tog materijalnog momenta). I pre 20 godina su bile popularne ‘arkade’, sa puno igara.. A opet su neki vizionari odlučli da igre donesu ljudima u kuću.
To što ti ne vidiš načn kako bi se neka igra igrala i što je ti ne bi igrao, nije razlog da okarakterišeš napore u pravcu razvoja igara besmislenim i uzaludnim. Da je mene neko pitako kako bi se sve mogla voziti formula, ja bih se setio volana, joysticka, tastature i miša. Klinac bi se setio žiroskopa u mobilnom telefonu.
Ja ne znam da radim ovo sto mikroshit pravi ali ne znaju ni oni sto je de facto…
Mani se tih Apple-fan-boy floskula. Svrstavaš se po ‘drvo’ (no pun intended) inženjera koji nisu mogli 2 godine da naprave glupi copy/paste, jer ili nisu imali ideju ili nisu znali kako. Šta god da je bio razlog, ne ide im nikako u prilog.