Gigatron - iskustva
Posted: 30 March 2009 09:13 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  291
Joined  2008-07-21

Posto sam zapoceo temu tamo gde joj nije mesto evo otvaram novu 😊  Ima li neko iskustva sa gigatronom i kupovinom mac racunara kod njih? Ili ste mozda culi nesto dobro/lose o njima?

Profile

Posted: 30 March 2009 10:47 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  318
Joined  2009-03-04

Ja sam tamo svašta kupovao i nisu uopšte loši… Periferije, gluposti, zvučnike…

A što se tiče Mac računara, kada sam pitao prodavca gde ih drže, mogu li da ih vidim i kakve su cene dobio sam odgovor (sad se dobro držite):
‘Pa mac ti služi kad hoćeš da budeš ko Keri Bredšo (ne znam kako se tačno na Engleskom piše) u Sex i Grad, otvoriš mekintoš i kuckaš u fensi kafiću. To neki ljude vole, a ako nemaš para za bacanje i nećeš da se fenserišeš ja ti preporučujem da kupiš ‘normalčan računar’!’.

Nisu to baš te reč, ne sećem se skroz tačno, ali manje više je to rekao… Tako da se može desiti da vas odgleda kao debila kada odete da kupite mac i nekako dolazim do zaključka da je sniženje samo da se ratosiljaju apple robe…

Signature 

Make a system even a moron can use

Profile

Posted: 30 March 2009 10:49 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Hteo sam još tamo da ti odgovorim, ali možda je bolje u posebnoj temi. A to važi generalno za sve PC dilere koji od Comtradea uzmu da prodaju i Apple opremu: svi su možda jeftiniji od ostalih Apple dilera (Popa, Jana, Saleta i samog Powercomma koji, uzgred, danas otvara radnju u Ušću); ali će ti svi reći da im se ne obraćaš za podršku i servis.

Dakle, ne znam šta očekuješ kao odgovor, ali svako može da ti proda Maca, pa ne znam kakav komentar očekuješ. Pri tome, kako su oni vezani za Comtrade, dođe ti isto kao da si kupio od Comtradea što se podrške tiče.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 30 March 2009 10:52 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  291
Joined  2008-07-21

Ok, pretpostavljao sam da tako stoje stvari…hvala na odgovorima.

Profile