Dobio sam macbook na poklon, mac je pod silnim siframa, kako resetovati sifre? Kako se pokrece instalacija sa cd-a? Probao sam da držim ‘‘c’’ dok je cd unutra i nista se ne desava… Ima li pomoci? Hvala unapred.
probao sam pomenuti link i nista, jednostavno se nista ne desava, zavrti se cd i ponovo me vraca na login… probao sam i sa alt-om, opet nista. Imam 10.4.3 dvd, mozda je u tome problem? Doduse, kopija koju sam kupio u apple centru u maxima g.
zanimljivo, uspeo sam da probijem sa leopardom ideneb!!! pritisnem c i dobijem potrebne opcije, promenim user password, restartujem komp i ponovo mi ne da pristup!?
pa da, zapravo, na njemu je 10.4.11 a ovaj mu je bio najblizi. Jesam se namucio, ali vredelo je! Makina radi ko sat, i to Svajcarski. Jedino sto je mali…
Upravo pisem sa njega. Tema moze u obradjeno. Hvala na odgovorima i na pomoci.
Btw. ako neko ima nekog imaca ili dobrog minija a zainteresovan za neku menjazu neka se javi… B)
Da ne otvaram novu temu… Ljudi, treba mi mala pomotj! Shta se deshava… probao sam da instaliram nekog levog leoparda i zgazio postojećeg tigra, instalacija je omanula i sad imam macbook bez operativnog sistema. Pa ako bi mogao neko da mi izadje u susret sa nekim tigrićem davno zaboravljenim….:( Unapred se zahvaljujem…
Ljudi cudan problem. Markooo mi je dao leoparda 10.5.2 ali ne može da se instalira na moj macbook. Markoo hvala! Ima li ko tigera? Ajmo ljudi hitno je:)