Hvala, mi smo pravili. Imali smo par u izboru koji su bili tudji ali je ovaj skroz nas. Doduse nasao sam mnogo spajanja srca i jabuke po netu pa nismo orginalni :-( Sta ces, kad se nesto volim svim srcem 😊
Sada je sve na decku koji radi PHP jer hocemo nas CMS a ne da uzimamo Joomlu i slicne stvari pa da nam stalno upadaju spameri, ja vec spremam vesti koje ce biti na sajtu ali nista dok nas dizajn celog sajta ne zadovolji. Bolje da ide malo sporije nego odmah pa da bude ruzan. Gde ide Apple i ruzan zajedno?
Pokusavamo neku jednostavnost poznatog Apple look-a da spojimo sa novim efektima koje pruza Flash ali samo tamo gde je neophodno.
U startu ce shodno popularnosti biti vise okrenut ka iPhone-u pa bi nam trebao jos neko da se prihvati ostalih delova, ako je neko zainteresovn u slobodno vreme nek se javi ili na mejl ili na FB. Ima grupa, vidi se na sajtu (Kosta vec pronasao 😊 )
Neko je sa foruma uzeo da radi video tutoriale a ja sam pogubio podatak ko jer mi je njega mail registrovao kao spam i greskom sam pobrisao svaku vezu sa njim. Ako to jos uvek vazi nek se javi 😊