aman ! zasto ljudi ne bi prodavali PC opremu ovde ???
Uvedite bre jednostavna pravila:
1. ne mozes da postujes u sobi OGLASI ako nemas 100 postova - time si isekao outsidere koji bi samo da valjaju opremu
2. nema odgovaranja na oglase
3. nema UP-ovanja oglasa autorovim reply-em
4. zabranjeno postavljanje vise oglasa za redom, mora da prodje odredjeni vremenski interval
Apsolutno ne kapiram zasto toliko gadjenje i takav sovinisticki stav prema bilo kome ko se pojavi i postavi oglas da bi MENJAO pc hw za Apple hw ??? Recimo ja u kuci imam Apple i 2 HP laptopa, zasto ne bih ponudio ljudima ovde HP, mozda neko ima kevu, tetku, sestru… whatever, a treba mu komp. Naravno da je bolje da kupi od proverene osobe sa ovog foruma nego da baza po pcberzi, benchu, etc…
Ovaj forum je nastao koliko sam skapirao tako sto vam je dopizdelo sikaniranje na ES ? Ako vam smeta nipodastavanje Apple proizvoda i filozofije od strane PC korisnika, te ako to osudjujete - ONDA NEMOJTE DA SE PONASATE KAO ONI.
Na nasem ubedljivo najjacem site-u http://www.benchmark.rs NIKO ne dize bunu zato sto neko postavi oglas da prodaje Mac. A ovde se zove na oruzje ! Proziva, histerise, vredja. Zaista neki likovi ne da se ponasaju histericno, nego ni zene sa PMS-om im nisu ravne.
M