Hahahahahaha :laugh: i to preventivni lek! Jer ja sam odneo kod kuma u radionicu Power Mac G5 da ga izduvamo čsto reda radi hehe, pa posle nije radila grafička - falilo 7 kondenzatora :laugh:
A ako izduvamo Dragoljubovog Minija ostaće samo HD 😊
Šalim se, drdra, slobodno ti pošalji miniku :whistle:
mini je na operacionom stolu. ventilator ume i da se ne upali, pa je drugar posumnjao da je tako i doslo do kvara - da je prestao da hladi procesor i da je ovaj riknuo. Medjutim, jos uvek nije konacna dijagnoza. Neda se Nada… 😊
Ja sam posumnjao na procesor, ali nemam kako da ga probam, osim da rasturim iMac. Zato sa ga i skidao. Ali, nista posebno nisam zakljucio. Pretpostavljam da bi trebalo ipak da da nekakvu sliku, barem da ukljuci display cak i ako nema procesor na sebi. Opet, nemam jos jedan intel mini da rasturim… kako doci do zakljucka?
...i nije bio nesto nenormalno vruc u trenutku smrta. Radio je 15ak minuta, probudjen iz sleep-a. I procesor krece da se greje kad se pokrene ovako go, dakle trebalo bi da radi.
jedino da su ti metnuli AMD umesto tog Intela… :D
Šalim se.. Sve što može da se proba biće isprobano.
Jedan od delova pored ventilatora je bio iščupan, verovatno kako si vadio ventilator. A lič na one delove što sam ja oduvao kompresorom s grafičke :laugh: