Meni kod jDownloader-a jedino smeta stalno ažuriranje kad god ga pokrenem. Inače je super, pogotovo od kad je sbb podigao brzinu povlačenja sa interneta. Sa Cript Load se odužilo pravljenje verzije za OS X i Linux, inače je ok jer je jednostavniji dok na jD imaš više manuelnih opcija podešavanja, a i na srpskom je ako to nekome predstavlja olakšavajuću okolnost. :whistle:
Nije.
Kucajte u search našeg foruma ‘jDownloader’ i na’ćete golemu temu od nekoliko strana drvljenja o istom.
Hvala i ne morate nas persirati :D
Sad bez zezanja, imam i jD i temu sam pročtao ali moje pitanje se odnosi na ono skidanje više fajlova odjednom, paralelno? Da li to može bez naloga i ako može kako, bite, danke?
Ne te persiram, čuknem te u glavu, nego vas ima više (hence malo slovo v).
No, paralelan download sa rapida bez premiuma ćene da može, ali ako nađeš neki bolestan sajt koji mirroruje pirateriju na više različtih one-click-hostinga onda će on uredno da skida paralelno, sa svakog po jedan 😊
Iskreno, ja sam samo jednom naleteo na ovakvu varijantu, sa izvesnog TehParadox sajta 😊
Ma OK to, to i koristim kad god mi treba, nego posmislih da ima neka fora za RS a bilo mi sumnjivo.
Inače, Megaupload i ostali su se izveštili za captche, nagledao sam ih se razni’, te slova koja se preklapaju, te neki noise efekti… ovaj mučenik s tim ne može da se izbori i sve češće se mora ručno.
Meni kod jDownloader-a jedino smeta stalno ažuriranje kad god ga pokrenem.
To je zapravo njegova najveca prednost, jer RS stalno menja uslove za skidanje, vremena cekanja, captcha itd, a JD se prilagodjava novonastaloj situaciji.
Meni se kod jDownloadera najvise svidja mogucnost podesavanja da trazi promenu IP adrese rutera. Dugo sam se zezao sa tim i podesio ali je posle samo od sebe prestalo da radi. Steta sto to malo ne usavrse, mada i ovaj SBB dosta zeza i postao je prava cicija u adresama.
Meni se kod jDownloadera najvise svidja mogucnost podesavanja da trazi promenu IP adrese rutera. Dugo sam se zezao sa tim i podesio ali je posle samo od sebe prestalo da radi. Steta sto to malo ne usavrse, mada i ovaj SBB dosta zeza i postao je prava cicija u adresama.
Pošto je Mambo počeo ponovo da prikazuje IP adrese uz poruke (naravno, to vide samo admini); prema tvojoj adresi vidim da je ona iz poola koje je SBB rezervisao za statičke. To znač da je SBB-ov DHCP server MAC adresu tvog rutera upario sa određenom IP adresom i da ćeš uvek dobiti tu IP adresu šta god da uradiš. Sve i da nije to slučaj, SBB vrlo retko menja adrese koje ti dodeljuje, gotovo sam siguran da se moja nije promenila bar nekoliko meseci, a bilo je perioda kada sam gasio modem i na nedelju dana.