Proverio sam i sam, sto se tice UDF-a pise da reze po verziji 1.0.2.
Dok meni treba 2.5, cudno mi da to ne moze da se zameni…
Sto se tice programa, uglavnom ti koji meni trebaju ih nema ili ima ali opet samo za intel procesore!
Nije to tako strasno, ali opet ume ponekad da ide na zivce…
Evo sad sam upravo pokusao da rezem disk, kao UDF…cisto da probam pa sta bude bice. Ako pusti PS3 ok, ako ne opet ok.Nije strasno!
E sad, rezem dva foldera jedan BDMV i Certification koji se dobijaju kada se putem tsMuxer muxuje sa .mkv na BR-Disk!
Folderi ukupno imaju 4.21 GB, ali zato kada ga ubacim u Toast da rezem on kaze da ima 8.42 GB??? Znaci duplo vise, a zasto?
Nista ne kapiram!
Zato kao sto sam vec i pitao, a sada cu i lepo da zamolim…mozete li mi preporuciti neki drugi program za rezanje na Mac-u?
Ako ne uspe ni to, onda cu morati da prebacujem fajlove na Desktop PC odakle cu da rezem sto je apsurdno, mislim stvara mi u svemu dupli posao!:(
A sto je jos gore, jeste da na Desktop PCu na poslu rezac je sr****, i to jos blago receno!
Ne moze nijedan disk da prepozna…A kod devojke da rezem ciji je komp star oko 6-7 godina, a nije uopste upgrade-ovan mi je isto besmisleno!
A svojoj kuci da rezem…e pa sad…ja idem kuci kao sto i poslanici idu u skupstinu!
Post edited by: MarkoDJ, at: 2009/07/07 01:58