Ako moze neko da mi pomogne, imam problem, da kad god otvorim Mail, nece da mi otvori poruke koje sam primio, zablokira se i ugasi.
Pojavi se samo na ekranu: The applicatiom Mail quit unexpectedly. The problem may have been caused by the Flash Player plug-in.
Koji ti je leopard? Ako je 10.5.7 i ako si radio update da li si skinuo rucno update za safari, meni je pravio problem dok taj update nisam instalirao?
Resio sam problem…
trebalo je smao da uninstaliram flash player, i da instaliram novi…
procitao sam negde, da hoce ponekad da se nakaci lazni Update za flash player, pa ti on to poremeti…
Sad ja sam kad sam prvi put probao to, ili skinuo los uninstaler, ili nisam zatvorio sve aplikacije kad sam uninstalirao pa nije uspelo…tako da sam zbog gluposti izgubio pola dana…
Resio sam problem…
trebalo je smao da uninstaliram flash player, i da instaliram novi…
procitao sam negde, da hoce ponekad da se nakaci lazni Update za flash player, pa ti on to poremeti…
Sad ja sam kad sam prvi put probao to, ili skinuo los uninstaler, ili nisam zatvorio sve aplikacije kad sam uninstalirao pa nije uspelo…tako da sam zbog gluposti izgubio pola dana…
u svakom slucaju, hvala na pomoci!
Pozz
Kao sto rekoh trebao si to rucno da uradis sa ugasenim Safarijem i onda instaliras. Jbg