Elgato???? |
|
|
Posted: 09 September 2009 02:34 PM |
[ # 16 ]
|
|
Sr. Member
Total Posts: 864
Joined 2007-11-26
|
imam Elgato EyeTV Hybrid radio mi je pola godine na obicnoj sbb-ovoj kablovskoj i posle na d3 mogu ti reci da sam bio zadovoljan
|
|
|
|
|
Posted: 20 October 2009 01:08 AM |
[ # 17 ]
|
|
Member
Total Posts: 55
Joined 2009-01-11
|
zamenio sam Diversity za Hybrid. sada je super jer prima analogu televiziju. pored nje prima dvb-c (digitalna televizija u Srbiji trenutno dostupna) i fm radio, a od dvb-t ne vajde. 😊
malo je glupo sto snima u formatu samo njemu poznatom (.eyetv); jos moram da se pozabavim prebacivanjem iz tog formata u neki normalan format, ali ok je, pola od fukcija eyetv-a necemo skoro ili nikad da probamo. 😊
pitanje za korisnike eyetv software:
gde je live pauza?? (vidim II (pauzu) i kada kliknem pise ‘freze frame’, ali kada ponovo pustim ne ide slika od kada sam je pauzirao vec ide ono sto je trenutno na kanalu)
kako da poredjam programe onako kako ja to hocu??
|
|
|
|
|
Posted: 25 October 2009 11:48 PM |
[ # 18 ]
|
|
Newbie
Total Posts: 16
Joined 2008-02-14
|
Izvinite zbog off topic-a! Svidja mi se Elgato EyeTv Hybrid, ali bilo bi jos bolje da je bezicni, tj. da dongle koji se usteka u kompjuter nekako prima signal bez kabla… postoji li ova moja fantazija u stvarnom svetu? :woohoo:
|
|
|
|
|
Posted: 27 October 2009 05:08 PM |
[ # 19 ]
|
|
Member
Joined 2009-01-11
|
Ivana wrote: Izvinite zbog off topic-a! Svidja mi se Elgato EyeTv Hybrid, ali bilo bi jos bolje da je bezicni, tj. da dongle koji se usteka u kompjuter nekako prima signal bez kabla… postoji li ova moja fantazija u stvarnom svetu? :woohoo:
hybrid moze da hvata i preko antenice, dobijes jednu u paketu. samo ne znam koliko je kvalitet ovakog dobijene slike dobar…
|
|
|
|
|
Posted: 29 October 2009 01:05 AM |
[ # 20 ]
|
|
Newbie
Total Posts: 16
Joined 2008-02-14
|
Grizlo bi me to, da koristim antenu a placam kablovsku :lol: Nesto slicno tome sto bih ja volela izgleda ima za Windows, ali za te pare bih mogla da kupim i TV 😛
|
|
|
|
|
Posted: 30 October 2009 11:31 PM |
[ # 21 ]
|
|
Member
Joined 2009-01-11
|
Ivana wrote: Grizlo bi me to, da koristim antenu a placam kablovsku :lol: Nesto slicno tome sto bih ja volela izgleda ima za Windows, ali za te pare bih mogla da kupim i TV 😛
sta si rekla sada, ne kapiram?
pitanje za korisnike eyetv software:
gde je live pauza?? (vidim II (pauzu) i kada kliknem pise ‘freze frame’, ali kada ponovo pustim ne ide slika od kada sam je pauzirao vec ide ono sto je trenutno na kanalu)
kako da poredjam programe onako kako ja to hocu??
help, anybody?
|
|
|
|
|
Posted: 13 November 2009 11:10 PM |
[ # 22 ]
|
|
Sr. Member
Total Posts: 421
Joined 2008-05-26
|
ovako,gledao sam nesto,al ne shvatam skroz kako ovo radi…
po meni ovaj bi bio najbolji za nase uslove
http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid08/product1.en.html
elgato hibrid
e,sad,recimo da ja imam kablovsku…da li ja nju mogu preko ove stvarcice da gledam na kompu,ili se ovo samo koristi kao antena ?
i da li moze nasa verzija da se kupi u americi ?
|
|
|
|
|
Posted: 13 November 2009 11:16 PM |
[ # 23 ]
|
|
Sr. Member
Total Posts: 1880
Joined 2007-08-04
|
Nowak wrote: ovako,gledao sam nesto,al ne shvatam skroz kako ovo radi…
http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid08/product1.en.html
elgato hibrid
e,sad,recimo da ja imam kablovsku…da li ja nju mogu preko ove stvarcice da gledam na kompu,ili se ovo samo koristi kao antena ?
Elgato Hybrid ti je jako dobra opcija, xtra kvlaitetno parče hardvera + izuzetan softver na OS X-u.
Radi i na kablovskoj, ja sam svojevremeno koristio na SBB-u, šljaka super.
Što se tiče kupovine u USA mislim da neće da može, s obzirom da je kod nas PAL sistem, a u USA NTSC - jedino ako nađeš PAL verziju u USA, ali koji će im đavo PAL, tako da mislim da ne može.
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 12:04 AM |
[ # 24 ]
|
|
Sr. Member
Joined 2008-05-26
|
RingeRaja wrote: Nowak wrote: ovako,gledao sam nesto,al ne shvatam skroz kako ovo radi…
elgato hibrid
Elgato Hybrid ti je jako dobra opcija, xtra kvlaitetno parče hardvera + izuzetan softver na OS X-u.
Radi i na kablovskoj, ja sam svojevremeno koristio na SBB-u, šljaka super.
Što se tiče kupovine u USA mislim da neće da može, s obzirom da je kod nas PAL sistem, a u USA NTSC - jedino ako nađeš PAL verziju u USA, ali koji će im đavo PAL, tako da mislim da ne može.
a ti si ga kupio kod nas ?
gde?
kolko ?
i jedno malo nepovezano pitanjce…
sbb kablovska
http://www.sbb.co.yu/Digitalna+televizija+-+D3/209/Cenovnik+digitalne+televizije.shtml/nav_start=0/nav_start2=0
da li da bi imao HD kanale (DISCOVERY, NATIONAL GEOGRAPHIC, EURSPORT 1, EUROSPORT 2, HISTORY, FASHION) moram da imam ovaj hd prijemnik
jer ako su im ovo jedini hd kanali,cudno mi je da prijemnik toliko naplacuju samo zbog 6 kanala…
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 12:25 AM |
[ # 25 ]
|
|
Sr. Member
Joined 2007-08-04
|
Kupio sam ga u Austriji, regularna cena oko 120 evra, ja ga platio na rasprodaji 65.:laugh:
Kod nas ga je teže naći, a i dosta je skuplji - probaj kod Popa u Macoli.
Sa Hybrid-om možeš da gledaš i digitalnu TV, ali koliko ja znam samo SD, nema HD.
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 02:36 AM |
[ # 26 ]
|
|
Member
Joined 2009-01-11
|
Nowak wrote:
...
[/quote]
ja imam hybrid, super radi posao, super software, imas analognu, digitalnu, hdtv, fm radio i digitalni vodic kroz kanale. kupio sam u Nemackoj, ~130 jura.
za kupovinu u Americi, mora da ima pal (ne ntsc) da bi radio u Evropi!
ja mislim da mora taj hd prijemnik, ali najbolje pozovi sbb call centar.
p.s. nemoj da se zajebes ko ja, procitaj predhodne postove, uglavnom samo hybrid prima analognu tv od svih proizvoda elgata (tu spada antena i obicna kablovska)...
live pauza, koliko ja znam, radi samo sa hdtv, mozda i sa digitalnom televizijom tj. ne radi sa analognom televizijom.
moram da provalim jos kako da snimak iz .eyetv formata prebacim u .avi i da sredim kanale kako ja hocu (drag&drop ponekad radi, vecinom vremena ne radi)...
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 02:41 AM |
[ # 27 ]
|
|
Member
Joined 2009-01-11
|
RingeRaja wrote: Kupio sam ga u Austriji, regularna cena oko 120 evra, ja ga platio na rasprodaji 65.:laugh:
😊
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 08:26 PM |
[ # 28 ]
|
|
Sr. Member
Joined 2008-05-26
|
RingeRaja wrote: Kupio sam ga u Austriji, regularna cena oko 120 evra, ja ga platio na rasprodaji 65.:laugh:
Kod nas ga je teže naći, a i dosta je skuplji - probaj kod Popa u Macoli.
Sa Hybrid-om možeš da gledaš i digitalnu TV, ali koliko ja znam samo SD, nema HD.
daj kupi meni jedan prijatelju :laugh:
|
|
|
|
|
Posted: 14 November 2009 10:33 PM |
[ # 29 ]
|
|
Sr. Member
Joined 2007-08-04
|
Ako budem išao ponovo za vreme Božićnih rasprodaja što da ne, ali čsto sumnjam, ovo je bilo poslovno u Beču na 2 dana, pa rekoh greota da se ne iskoristi.😉
|
|
|
|
|