Ako se se sečaš bio sam te pitao jednom pre više meseci za neki kontakt nekoga gde bi mogao da nađem iPhone 3G, a da ga ne uzimam od ovih cigana i raznih garaža koje nazivaju prodavnicama mobilnih telefona.
Tada si mi rekao da ste Mario i ti zajedno uzeli telefone i da si ti imao nekih problema.
Tada sam bio uzeo beli i nije bio fabrički otključan, već se oslanjao na Ultrasn0w.
Pre toga sam imao iPhone 1st generation, a na 3G sam se naložio kada sam video Mariov telefon na jednom od sastanaka 😊 .
Uglavnom, da bih postigao JB moram prvo Redsn0w da bih dobio Cydia-u, a posle toga i Ultrasn0w.
Doduše to je načn bez PwnageTool-a, a sa njim ne treba ovoliko zezanja.
Te dve varijante su dostupne za sada, posto Ultrasn0w otključava trenutni Modem firmware, ali kad se bude prelazilo na 3.1 Modem firmware će biti update-ovan na, koliko se sećam da sam pročtao, valjda 5.xx.x, a tada će biti neophodan PwnageTool da bi se zaobišao update istog.
Možda će Redsn0w imatu mogućnost da vrati baseband mada čsto sumnjam.
Za sada sam happy jer mi radi super brzo i nema bagova, nekad mi se samo Cydia zakuca, ali vrlo retko.
Čak sam i MMS probao mada to nikada ne koristim niti mi je ikad trebao.
Ali mi je drago da radi, ali slike sa telefona neće da šalje jer mislim da ne radi resize prilikom importovanja u MMS. Pokušavao sam da stavim MMS Max Message Size na 100KB jer je to max za MT:S, ali neće.
Zato primljenu sliku bez problema pošalje:laugh: .
Sve ostalo, što bi reko Serbian ‘ko sat’:laugh: