Kad sam ostavio samo Srbiju i Hrvatsku (van Srbije neću voziti skoro, a čak je i vožnja na more malo verovatna) - aplikacija je spala na 147MB i ono što je najbitnije - radi 😊
Testirasmo ga na putu sinoć - doduše, ne neku preterano zajebanu rutu (Beograd-Smederevo) - i ponudio nam je varijante preko auto puta i preko starog puta.
Ortak što je vozio je namerno omašio par skretanja, da vidi da l’ će ovaj da se snađe - i snašao se veoma lepo! Nije nas terao da pravimo polukružna i vratimo se nazad, nego je lepo pronašao alternativu kroz grad.
Jedino se Nevena nije ništa oglašavala (izuzev ‘Prekoračli ste brzinu’, pa smo joj rekli da nam više to ne priča :D)
Sve u svemu, ostali oduševljeni što ja, što ortak za volanom… Tako da - go go iGO :D
Evo i ja da se pohvalim 😊 instalirao sam navigaciju i zadovoljan sam kako radi i ako je test bio samo u gradu ali dobro.
Vidim da je testiran i van grada i da je pokazao dobre rezultate iako ja nisam 100% zadovoljan jer po gradu ume da masi trenutnu poziciju ali brzina kretanja vozila je tacna koliko sam mogao da primetim ali umerenom voznjom naravno 😊
E da jos nesto glas popularne Nevene je po meni potpuni neuspeh jer je jako tih i ne odaziva se uvek.
To je moje neko iskustvo za sada.
E sad, ako ga još neko može uporediti sa ovim shitancem od Garmina koji sam dobio na poklon uz auto, pa da znam da je vreme da prodajem isto i iPhone prve generacije u zamenu za 3G ili 3GS. B)
E sad, ako ga još neko može uporediti sa ovim shitancem od Garmina koji sam dobio na poklon uz auto, pa da znam da je vreme da prodajem isto i iPhone prve generacije u zamenu za 3G ili 3GS. B)<br><br>Post edited by: madamov, at: 2009/08/10 17:25
Ja sam ipak više za to da ako imam autonavigaciju, da nju koristim, da ne arčm telefon za te stvari 😊 Ajde što mu zezaš bateriju, ali moraš da kupiš i držaš za kola, pa punjač za kola ako ga nemaš...
Garmin Nuvi mi radi ok.
Takođe, za iPhoneov GPS kažu da nije baš za vožnju, ne sećam se kako je objašnjeno zašto..da li brzina osvežavanja ili nešto drugo.
E da, danas mi je iGO prolupao iz čsta mira. Desi mi se to sa još jednim programom (LingoPal); da se upali i restartuje.
Kod LingoPala to rešim brisanjem plist fajla, ali mi kod iGO-a to nije danas pošlo za rukom, ponajviše jer ne postoji njegov plist fajl u iGOxxx.app, a onaj koji sam obrisao nije radio posao. Onda sam obrisao još jedan fajl i po restartu telefona izgubio iGO ikonicu :D
A sad sam, pacer, skontao i što nije hteo da radi..instalirao sam sinoć biteSMS i iako mi je Dača rekao da ta kombinacija ni njemu nije radila, ja nisam skontao današ šta je bio problem 😊
Činjenica je da možda ne treba mešati telefon i navigaciju, ali iz ličnog iskustva iGo je tata u poređenju sa garminom. Mene verzija iz 2006 još nikad nije izdala, radi savršeno. Ne verujem da su za iPhone podbacili