BiteSMS
Posted: 11 August 2009 01:11 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Evo upravo sam instalirao free-trial i utisci su sledeci:

1. Ponekad moram da 2-3 puta kliknem na ikonicu da bih usao u program, krene da se dize i onda pukne

2. Quick reply je ok ali me smara sto kad dobijem poruku a telefon mi je zakljucan moram da ga otkljucam da bih usao i odgovorio. I dalje je to brze nego da ulazis u program ali… Vise bih volio da postoji mogucnost da odgovoris na sms bez otkljucavanja telefona, npr da kad dobijes poruku preko nje bude slajder koji kad prevuces dobijes mogucnost da odgovoris, da ne bi telefon sam pisao poruke ako ti se nalazi u dzepu a ti ne cujes da su stigle.

3. Graficki smajliji me ne odusevljavaju jer onaj sa druge strane u svom sms nece njega videti kao sto ga ja vidim (osim ako nema na tom telefonu biteSMS); a i vise sam fan klasicnih smajlija, i da nekoko su mi ruzni, da su oni kao sa Skypa to bi bilo super.

4. Signatures je ok stvar. Mada ako saljes nekom drugu koga znas 100 godina onda je ne potrebna.

5. Za Privacy sam mislio da mogu da sakrijem svoj broj, tako da kad nekom posaljem poruku on ne vidi moj broj, sto mi je izuzetno kul (i ako neko zna kako ovo da uradim neka kaze obavezno!) ali to biteSMS nema

6. Message Timestamp, nesto slicno tome ima i Messages.app stim sto ima samo vreme citave konverzacije dok za pojedinacne poruke nema. Iskreno meni ne treba, nekom mozda da.

7. Quick Forward je izuzetno ekstra stvar!!

8. Control Auto-Correction je isto izuzetno ekstra stvar!!

9. Carrier SMS Plan, kao sto program kaze ovo je samo USA-Only tako da nije fino procitao moje stanje besplatnih poruka od provajdera, jer sam na post-paid-u.

10. Koliko mi je karaktera ostalo u prouci meni iskreno ne znaci mnogo jer sve poruke su mi otprilike 3 reci maksimalno, tako da nikad ne predjem limit a slika pored kontakta je isto ekstra stvar kad npr. imas 15 Jelena i 7 Tanja, slika pored imena je veoma dobra stvar.

Generalno program je ok, svidja mi se roza ikonica, kad mi ne bi pucao i kad bi se broj mogao sakriti kupio bih ga.
😉

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

‹‹ Office for iPhone      Problem s iPhone 2G ››