Mario ako nisi primetio dosta sam ironicno pisao, korisnici koji pljuju po iPhonu obicno imaju tu primedbu jer iako na iPhonu postoji multitasking nikad to nije dovoljno i uvek neki drugi telefon ima bolji multitasking.
A to za HTC sam se salio jer je stvarno besmisleno ime i mnogo sam guglao da provalim sta je i na kraju nisam uspeo da pronadjem objasnjenje (ako neko zna neka podeli); a ja ako svojim misljenjem stetim Applu onda jbg.
EDIT: Da sam nesposoban da napisem ime onda ne bi u tekstu mogao da nadjes i HTC i Homo-Tranny-Crap
E sad zasto sam bas upotrebo taj naziv shvatices ako procitas tekst i pogledas slike ali ajde objasnicu Homo - jer je veoma gej sa sve onim zakrivljenjem (opet moje misljenje) Tranny - jer em ima ime koje nas Asocira da zbudzotinu em se moze i vizuelno videti da je pola stvari uzeto sa odrugih proizvodjaca tako da originalnog zamalo pa nema nista i Crap - jer je smece.
I jeste povrsno, nije ni postojala namera siriti u dubinu.
Takodje boli me patka za Apple, istina je da koristim Apple proizvode koji mi pomazu u svakodnevnom radu ali nemam Apple zivot kao Neki, tako da hoce li stetiti ili ne, nije me briga.
Post edited by: Markooo, at: 2009/09/02 01:55