preporuka za neki usb BT….koji odlicno radi na leopardu 10.5.8…Powermac G5…
ja imam neka dva skoro ista sa buvljaka…i nesto nece bas da se upare uvek…secam se da su na Tiger 10.4.11 radili dobro….
Da, može i u njega.
Inače, radi u eMac (USB 2.0); iMac (17-inch Flat Panel, 1GHz); iMac (USB 2.0); Power Mac G4 (FW 800); Power Mac G5, Power Mac G5 (June 2004); Power Mac G5 (Late 2004); pa čak i Mac Miniju, ali mu treba antena i posebno ležište.
Inace nemam obicaj da dizem temu iz naftalina ali necu da otvaram novu temu za isti problem… Dakle, koji usb bluetooth uzeti? Onaj D-link dbt-120 ne mogu naci ni u jednoj prodavnici ovde u Bg, kao ni gorespomenuti Canyon… Krajnja opcija mi je narucivanje sa neta tog D-link adaptera ali to samo u slucaju da ovde ne nadjem nista…
I ja sam se nasao u istoj dilemi. Treba mi bluetooth modul koji bi radio sa Apple Wireless Keyboard Pro i Apple Mighty Mouse. Da li bi radili oni mali no-name sto se prodaju na Limundu za po 300din? Da li je probao neko?
Ja sam probala, meni ne radi… Probala sam i sa crnim belkin-om, vidi ga da je bluetooth ali ne moze da se poveze (pokusala pro tastaturu, mis i magic mouse)... Sve blize sam odluci da narucim onaj D link iz US…
kolko se secam kad sam pokrenuo ovu temu,mislio sam na sistem 10.5…..
i meni je na Tigeru radilo super…..i Leo vidi svaki BT sa buvljaka,ali se javlja problem kad treba da se uredjaji upare…
znaci trebalo bi taj tvoj,probati na 10.5.8,ako imas uslova 😊pa javi…
Ovaj lepo drzi vezu. Nijednom se nisu disconnectovali ni mis, ni tastatura. Na zalost, ne mogu da isprobam na 10.5.8 jer nemam racunar koji to podrzava. :/
Ja sam ovo isprobao na ‘Yikes!’ koji je u potpisu.