Naš‘o i ja sapun - u BlueFish-u.
Ima još barem jedan, pa ko voli nek’ izvoli.
Prvo iskustvo je bilo WTF zato što mi se prepoznavao kao običan pacov i nije radilo ništa sem levog i desnog klika za šta je kriv bio USB overdrive, tako da je pao uninstall istog.
OOTB funkcionalnost je ok, ali sa BetterTouchTool-om *veoma vulgarna psovka oduševljenja* :woohoo:
Ono što neko kukade na [es]-u da je MM spor - jeste, i na najbržem je sporiji nego MX Revolution (koji je bio na nekih 75% trackinga); ali sa BetterTouchTool-om se to da srediti (do imbecilije).
Za one koji su ga videli samo na slikama - veoma je mao, jedno 3x manji nego MX Rev. Iako je tolicni, komotno se drži u ruci, čak komotnije nego prethodni sapun.
Doduše, koliko sam mrzeo prethodni sapun™, toliko sam se navikao na njega posle skoro mesec dana prisilnog korišćenja, tako da mi kriterijum verovatno nije isti kao pre.
Sve u svemu, uzeo sam ga da ga nosam sa MacBook-om, što za BG, što drugde - jer mi trackpad ne odgovara za duži rad. Za to je i više nego savršen jer je überportabilan i überprogramabilan. A pošto mi MX Rev. zajebava (kao što je i svima); možda čak postane i glavni pacov in general.
Ocena: 10 u pola s lukom (i 3 vruća Valjevska)