Ok… 😊 Sorry… 😊
Ajd da sad odgovorim na pitanja redom:
Nemam unSim na kartici.
Kartica je mts 064,post paid, family paket…
iTunes je 9.0.2…
A inace,stavljao sam sve zivo od iTunesa…
Usppeo sam da ga vratim na 2.2.1 sto je uspeh i probao sam da ga otkljucam BootNeuterom, Ziphoneom,Fuzz-om… Nista…
Sad sam nasao neki Ziphone sa nekim patchom, goli Ziphone mi uopste ne prepoznaje tel…
Idem da radim. 😊
Pozzz
Drustvo, situacija je ovakva:
Posle ovoliko dana i noci, bez normalnog spavanja, bez svega sto se mora u zivotu, resio sam da dignem ruke. Ovo je ubedljivo najcudnija stvar.Jedini sam na net-u sa ovakvim problemom.
Trenutno je na iPhoneu 3.1.2, jailbreakovan je…Skidao sam sa Sydije BootNeuter 2.1, fuzzband… Mozda mi moze pomoci neki od tih programa za unlock, trazim BootNeuter 2.0, nigde nisam uspeo da nadjem…
Ostavimo na stranu sve Pwnage toolove, Quickpwn, RedSnow… Sa njima uradim sve osim unlocka. Ako u postupku izaberem unlock onda mi tel stane na onoj poruci ‘determining curren settings…Ako preskocim unloc, jailbreakujem ga, radi ko iPod odlicno.
Otkljucavanje jedino moguce izgleda iz telefona ali ovi programi nece. Ako neko zna neki koji nisam probao, neka mi da source…
Drug ciji je telefon ce ga poslati u Beograd da ga otkljucaju. Ako ga budu otkljucali bez otvaranja telefona i eventualne popravke crknutog hardwerea, ja cu ga progutati celog zajedno sa dock-om.
Hvala svima na pomoci, izvinjavam se ako sam bio dosadan nekim ljudima, laMar je bio u pripravnosti pored telefona, dosadio sam coveku samo tako, cika Kosta dao sve od sebe, Andrej pametan digo ruke u startu… Hvala i svima sa foruma na pomoci.
Pozdrav.
Post edited by: Beethoven, at: 2009/11/06 15:45