Znam da je nemoguće naći My Passport Studio, jer sam ga tražio ali mislim da sam viđao My Book Studio, samo ne mogu da se setim gde tačno. A baš pre par dana je neko na forumu prodavao My Book i to za neke sitne pare tipa 120e.
Jest, danimir je prodao meni 😊
Stvar je superishka…Sad ce dvd rezalo da stoji nekih metar meseci dok popunim sve ovo s obzirom na to da ne snimam chesto dv kamerom 😊
Zvao i nemaju, mislim da sam zvao jedno 20 maloprodaja i niko nema…
Cak sam bio spreman da dam ~300 EUR za LaCie ali naravno nemaju na lageru, bice sledece nedelje… bem ti zemlju, niko nista nema na lageru… svi nesto trange-frange, dok naruce, dok stigne, dok sta god… 😠
Na kraju sam uzeo USB rack i 640gb HDD za prvu pomoc dok ne narucim G-drive ili LaCie iz USA 😉
Ja sam isto jurio My Book Studio nedeljama i nisu imali.
Onda je WD izbacio novu seriju Studio diskova (sa e-ink display-om); pa mi je i bilo drago što su naši prodavci slepci.
Probaj Macally enclosure sa fw800 u Apple store u M. Gorkog.
Ja sam video svojevremeno da prodaju, ali je cena samo enclosure-a oko 15000. Jeste da ima sve moguće interfejze (USB, FW 400/800, eSATA); ali 15000…
Sretno.
p.s. ja imam Macally i ako ti je potreban mogu da ti ga uzajmim za prvu pomoć, da ne bacaš pare na LaCie.
Za malo da uzmem macolicu danas al sam odustao posto je samo FW400, inace 7900 u GlobeNet-u u Merkatoru… i izgleda super 😊
Ma bolje da se naruci iz USA, mislim da je oko $100 USD model sa quad interface-om. Kad platis shipping + carina i PDV (28%) izadje opet jeftinije od 15k din 😉
Sad sam i ja zbunjen :D… zar Macally ne zovu ‘macolica’? :D
Elem ako je zbun u pitanju onda se izvinjavam 😊... Macally enclosure ima i u 2.5’ i u 3.5’ samo ne znam sto bi neko uzeo 2.5’ kad su 3.5’ diskovi jeftiniji, veci a i brzi ?? :blink:
RingeRaja wrote:
Probaj Macally enclosure sa fw800 u Apple store u M. Gorkog.
Ja sam video svojevremeno da prodaju, ali je cena samo enclosure-a oko 15000. Jeste da ima sve moguće interfejze (USB, FW 400/800, eSATA); ali 15000…
Sretno.
p.s. ja imam Macally i ako ti je potreban mogu da ti ga uzajmim za prvu pomoć, da ne bacaš pare na LaCie.
Fala na ponudi (karmica 😊) ali sam uzeo neki WD 640GB za 5k din i imao sam neki stari rack jos sa PC-a 😛 i resio problem.
Odosmo mi skroz off topic… kad smo vec skrenuli sa teme da objasnim sta mi se desilo… uradio sam upgrade na snow i reko aj malo da sredim machinu, imam licencu za Drive Genius pa reko da optimizujem disk… napravim boot image i pokrenem defregmentaciju… i sjebe mi disk